• Головна
  • У Києві тривають перевірки закладів швидкого харчування, - ФОТО
14:17, 26 липня 2022 р.

У Києві тривають перевірки закладів швидкого харчування, - ФОТО

У Києві тривають перевірки закладів швидкого харчування, - ФОТО

У Києві спеціальні моніторингові групи продовжують перевірки закладів громадського харчування. Так, 25 липня столична Держпродспоживслужба провела перевірку 44 фастфудів, у 13 виявили порушення.

Про це повідомляє Головне управління Держпродспоживслужби у місті Київ.

Ще більше важливих новин Києва, регіону та України на нашому Telegram-каналі "Головні новини Києва - 44.ua". Долучайтесь та читайте! Публікуємо лише перевірену інформацію.

Перевірку проводили у Печерському, Оболонському, Шевченківському, Святошинському, Дніпровському, Деснянському, Голосіївському та Солом'яському районах Києва.

У столиці тривають перевірки фастфудів на дотримання санітарних норм, Держпродспоживслужба у місті Київ

У столиці тривають перевірки фастфудів на дотримання санітарних норм, Держпродспоживслужба у місті Київ

У ході перевірки було складено 13 протоколів за ст. 166. п. 22 КУпАП (Порушення вимог законодавства про безпеку та окремі показники якості харчових продуктів). Моніторинг відбувається відповідно до протоколу №26 комісії ТЕБ та НС.

Головне управління Держпродспоживслужби у м. Києві нагадує, що з 29 червня проходить моніторинг безпеки та якості харчових продуктів тваринного та рослинного походження у місті Київ, - йдеться в повідомленні.

Також ми розповідали про те, як у літню пору року, коли в теплі шкідливі бактерії розмножуються досить швидко, уникнути харчової токсикоінфекції влітку.

Крім того, повідомляли раніше про те, що в Києві планують запустити корисну ініціативу. Якщо проєкт запрацює, то мешканці та гості столиці зможуть набирати воду в кафе та ресторанах у багаторазові ємності. А натомість на дверях таких закладів з'являться відповідні позначки, а карта буде доступна в "Київ Цифровий".

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Новини Києва #новини #перевірки #рейди #харчування #Держпродспоживслужба #фастфуд
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...