• Головна
  • На ДВРЗ у Києві відкриють новий сквер: подробиці
18:41, 14 вересня

На ДВРЗ у Києві відкриють новий сквер: подробиці

На ДВРЗ у Києві відкриють новий сквер: подробиці

Комунальники готують до відкриття новий сквер у Дніпровському районі Києва, а саме по вулиці Алматинській. У сквері вже прокладено доріжки, встановлено сучасне вуличне освітлення, автоматичну систему поливу, нові лавочки та урни, облаштовано трамвайну зупинку.

Про це повідомляє КП з УЗН Дніпровського району.

Не забувайте підписуватись та читайте новини в нашому Telegram-каналі "Головні новини Києва – 44.ua".

Ще декілька "штрихів" і можна буде насолодитися неймовірною красою ДВРЗ та проїхатися трамваєм по зеленим коліям, — розповіли комунальники.

Директор Департаменту захисту довкілля й адаптації до зміни клімату Олександр Возний розповів, що родзинка цього місця — зелені трамвайні колії. За його словами, незабаром там з'являться тунелі з граба, масиви гортензій і злаків.

Також у комунальному підприємстві нагадали, що перший сквер на цій локації відкрили 2023 року. Він розташований поруч і популярний серед місцевих жителів.

Нагадаємо, також ми повідомляли, що на Оболонському острові у Києві для ветеранів влаштували соціально-психологічну реабілітацію. Зокрема, тут обладнали доступ до води, встановили спеціалізовані сенсорні фонтани, облаштували доріжки з твердим покриттям тощо.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Новини Києва #новини #всі новини #сквер #зелена зона #комунальники #ДВРЗ
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...