• Головна
  • З 16 вересня у Києві стартує осінній двомісячник із благоустрою
12:29, 14 вересня

З 16 вересня у Києві стартує осінній двомісячник із благоустрою

З 16 вересня у Києві стартує осінній двомісячник із благоустрою

Із 16 вересня у Києві розпочинається щорічний осінній двомісячник із благоустрою та озеленення міста. Комплекс заходів триватиме до 15 листопада і охопить усі райони Києва.

Про це повідомляє пресслужба КМДА з посиланням на Департамент територіального контролю міста Києва.

Актуальні, важливі та перевірені новини читайте в нашому Telegram-каналі "Головні новини Києва – 44.ua". Також не забувайте долучатись.

У межах двомісячника кожен район отримає перелік локацій, які найбільше потребують проведення там робіт. Серед акцентів — усунення паркувань на зелених зонах, приведення до ладу прибудинкових територій та ліквідація стихійних сміттєзвалищ.

Ми плануємо за ці два місяці виявити найнагальніші проблеми в кожному районі індивідуально, і не лише їх зафіксувати, а насамперед вирішити. Процес трансформації – нелегкий і тривалий, однак крок за кроком ми робимо Київ комфортнішим, — зазначив директор Департаменту Михайло Буділов.

Виконання заходів осіннього двомісячника районними держадміністраціями оцінюватимуть за 12 критеріями. Насамперед враховуватимуть ліквідацію стихійної торгівлі, очищення будинків культурної спадщини та історичних будівель від графіті, а також врахують ефективність реагування на звернення до Контактного центру міста Києва 1551 у різних категоріях.

У межах двомісячника відбудеться загальноміська толока, до якої долучаться представники бізнесу, громадські організації та мешканці столиці. Про дати, розташування й деталі проведення місто інформуватиме окремо.

Нагадаємо, ми повідомляли, що 14 травня небайдужі містяни зібралися біля Меморіалу пам’яті українських воїнів, який неподалік Монументу Незалежності, для того, щоб прибрати сміття та траву.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Новини Києва #новини #всі новини #благоустрій #прибирання #толока #райони #КМДА
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...