• Головна
  • Автоматика для відкатних воріт: фактори вибору при підборі
Новини компаній
11:00, 10 вересня

Автоматика для відкатних воріт: фактори вибору при підборі

Новини компаній
Автоматика для відкатних воріт: фактори вибору при підборі, фото-1

У сучасному світі люди намагаються практично все автоматизувати та підвищити собі комфорт життя і зменшити витрати часу на виконання тієї чи іншої роботи. Відкриття воріт не стало виключенням. Дуже часто власники відкатних воріт автоматизують їх роботу за допомогою комплекту автоматики.

Для того, щоб ворота злагоджено та чітко працювали з автоматикою, треба правильно її підібрати під конкретний випадок.

В цьому Вам може допомогти ця стаття, наші відеоогляди чи кваліфіковані спеціалісти, звернувшись до яких, Ви отримаєте чітку відповідь, яка автоматика підійде для Ваших воріт.

Фактори вибору при підборі автоматики

Розглянемо як правильно обирати автоматику для відкатних воріт і на що слід звернути увагу в першу чергу, щоб ворота служили довго і успішно.

Двигун

Автоматика для відкатних воріт: фактори вибору при підборі, фото-2

Дуже важливо, щоб двигун був із запасом потужності. Для надійного і чіткого відкриття-закриття відкатних воріт, максимальна потужність електродвигуну має бути мінімум у 2 рази більша за фактичні потреби воріт.

Редуктор

Автоматика для відкатних воріт: фактори вибору при підборі, фото-3

Редуктор - це досить важлива частина двигуна. Вони бувають пластикові і бронзові. Ми рекомендуємо нашим клієнтам обирати комплект автоматики із сталевим черв’яком та бронзовою шестернею. Обираючи варіант із пластиковою шестернею, вал злизує її та вона стає не придатною до роботи.

Ми ніколи не радимо обирати пластикові редуктори. Хоч вони і дешевше коштують, але, в довгостроковій перспективі, вимагатимуть більших витрат.

Кінцевики

Автоматика для відкатних воріт: фактори вибору при підборі, фото-4

Розрізняють механічні та магнітні кінцевики. По вартості вони практично однакові, але з практичної точки зору, рекомендуємо обирати комплекти автоматики з магнітними кінцевиками. Найперше, чому варто обирати магнітні кінцевики, це тому що взимку, при поганих погодних умовах, низьких температурах і підмерзаннях, вони працюють без проблем, на відміну від механічних.

Плата керування

Автоматика для відкатних воріт: фактори вибору при підборі, фото-5

Чим більш проста плата керування, тим надійніша її робота та легше обслуговування. Ми пропонуємо обирати прості плати з детальними інструкціями. Якщо Ви хочете зекономити кошти, краще економити на платі - тобто взяти плату з мінімально необхідним набором функції, але ні в якому разі не економити на двигуні. Також, чим простіша плата керування - тим більше шансів на самостійне встановлення та налаштування, а це, в свою чергу, також економія коштів.

Переваги автоматизації відкатних воріт

Звісно, купуючи комплект автоматики кожен хоче отримати певні плюси для себе, адже автоматизовані відкатні ворота - це не тільки про сучасний вигляд, це також підвищує:

Зручність

Напевно, це один із найголовніших плюсів який Ви отримуєте при автоматизації відкатних воріт. Автоматика підвищує комфорт при відкритті-закритті воріт, адже тепер Вам не треба докладати до цього великих зусиль - керуєте воротами з пульта дистанційного керування чи смартфону.

Економію часу

Для багатьох кожна хвилина на рахунку, і автоматизоване функціонування воріт, значно економить час, який Ви витрачаєте на відкриття-закриття воріт.

Гнучкість та функціональність

Встановлюючи комплект автоматики на свої відкатні ворота, Ви зможете розширяти їх функції. Це може бути як програмування часу відкриття, так і інтеграція з іншими системами розумного будинку.

Звісно, це не всі переваги, які отримує користувач, але, в будь-якому разі, автоматизація відкатних воріт - практичне рішення, яке підвищує комфорт та безпеку при користуванні відкатними воротами! 

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...