• Головна
  • У Києві 56 мостів та шляхопроводів перебувають в аварійному стані: подробиці
12:08, 17 вересня

У Києві 56 мостів та шляхопроводів перебувають в аварійному стані: подробиці

У Києві 56 мостів та шляхопроводів перебувають в аварійному стані: подробиці

У Києві 56 мостів та шляхопроводів перебувають в аварійному стані. Серед найбільш небезпечних — міст Патона, який був збудований 70 років тому. Також міст Парковий на Труханів острів.

Про це повідомили в Київському еколого-культурному центрі.

Актуальні, важливі та перевірені новини читайте в нашому Telegram-каналі "Головні новини Києва – 44.ua". Також не забувайте долучатись.

Згідно з документом КМДА, який опинився в розпорядженні Київського еколого-культурного центру 28 об’єктів визнані непрацездатними (5-й стан), а ще 28 – в обмежено працездатному стані (4-й стан).

Серед найбільш небезпечних – міст Патона, який був збудований 70 років тому. Також міст Парковий на Труханів острів, побудований у 1957 році, міст-Метро, міст через р. Десенка, міст автодорожній №6 через Русанівський канал, що з’єднує вул. Плеханова з вул. Ентузіастів та інші.

Такий стан споруд становить серйозну загрозу для безпеки мешканців, адже вони можуть обвалитися у будь-який момент, що підвищує ризик катастрофи та людських жертв.

Я не розумію, чому та як київська влада та особисто мер Кличко могли допустити, що наразі у Києві 56 мостів та шляхопроводів перебуває в аварійному стані? Я також не можу зрозуміти, як за такого жахливого стану справ з мостами Кличко розкидається величезними сумами на спорудження нікому не потрібних розважальних мостів типу Скляного мосту та Моста-Глиста? Таке відчуття, що він неадекватно розцінює ситуацію в місті й перебуває у задзеркаллі власного піару, — обурився працівник КЕКЦ Володимир Борейко.

Нагадаємо, ми повідомляли, що в Інституті електрозварювання закликали терміново закрити міст Патона на ремонт.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Новини Києва #новини #всі новини #мости #аварійний стан #КЕКЦ #перевірка #ремонт
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...