• Головна
  • У Києві негода наробила лиха: повалила дерева та наламала гілок, – ФОТО
12:36, 3 жовтня 2022 р.

У Києві негода наробила лиха: повалила дерева та наламала гілок, – ФОТО

У Києві негода наробила лиха: повалила дерева та наламала гілок, – ФОТО

2 жовтня Київ накрила негода - дощило та спостерігалися сильні пориви вітру. Негода, як завжди, спричинила деревопад та гілкопад. Комунальні служби вже працюють над ліквідацією стихії.

Як розповіли к «Київзеленбуді», до аварійно-диспетчерської служби підприємства надійшло 13 дзвінків із інформацією про падіння дерев та гілок у столиці.

Ми маємо Telegram-канал «Головні новини Києва – 44.ua». Долучайтесь та читайте!

У столиці негода поламала дерева та гілки

Крім того, сьогодні районні озеленювачі під час ранкового огляду своїх балансових територій виявили 13 повалених та 26 пошкоджених негодою дерев, які одразу розкряжовують та прибирають. Обстеження територій тривають.

Мешканцям Києва нагадують, що на сьогодні, 3 жовтня, Укргідрометцентр також прогнозує несприятливу погоду, зокрема, дощ та пориви вітру 15-20 м/с, тож радять зачиняти вікна, уникати навісних конструкцій, не паркувати автомобілі під деревами.

Раніше ми писали, що в Київській області негода залишила без електроенергії 58 населених пунктів: 25 - повністю та 33 - частково.

Також розповідали про те, що 3 серпня під час негоди в Печерському районі столиці на проїжджу частину впало дерево та перегородило дорогу.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Новини Києва #новини #негода #дерева #комунальні служби #ліквідація наслідків #Київзеленбуд
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...