• Головна
  • Скандальна ДТП у центрі Києва: машина врізалась у столики з людьми, водій заявив, що працює на "Океан Ельзи", - ФОТО, ВІДЕО
14:46, Сьогодні

Скандальна ДТП у центрі Києва: машина врізалась у столики з людьми, водій заявив, що працює на "Океан Ельзи", - ФОТО, ВІДЕО

Скандальна ДТП у центрі Києва: машина врізалась у столики з людьми, водій заявив, що працює на "Океан Ельзи", - ФОТО, ВІДЕО

Вчора, 10 жовтня, у центрі Києва сталась дорожньо-транспортна пригода: на тротуар, де стояли столики кафе, виїхав автомобіль.

Про ДТП заявила продюсер Яна Тераніс, яка з подругами була за одним з тих столиків.

Їй пощастило: в момент, коли мащина виїхала на тротуар, вона відійшла. Але Mercedes травмував її подруг.

З машини вийшлов чоловік і сказав, що хотів "потягатись з іншою тачкою, але трохи не вийшло". Потім він заявив, що працює на гурт "Океан Ельзи", що його "відмажуть", та запропонував гроші.

Далі на місце прибув адвокат водія і патрульні. Адвокат, заявила Тераніс, кидався на потерпілих, а в протокол їх не вписали.

"На неодноразові прохання зробити це поліцейські відмовлялись вести діалог, м'яко кажучи", - стверджує продюсер.

Патрульні, до того ж, не перевірили водія на стан сп'яніння.

Згодом вони все-таки записали дані потерпілих, але після опівночі, тобто після початку комендантської години. Відповідно, їх і записали як порушників, а не як потерпілих, хоча порушниками вони стали саме через ДТП, оскільки їх затримали на місці події.

Потім, за словами Тераніс, на місці з'явилась власниця бренду One by One Лідія Сметана. Бренд пов'язаний із "Океаном Ельзи" - група до свого 30-річчя випустила з цим брендом колекцію одягу.

Сметана згодом написала у соцмережах, що 10 жовтня "стався інцидент за участі її особистого водія".

"Пояснюю ситуацію: близько десятої вечора водій на моєму авто завозив речі до Палацу спорту. Не впорався з керуванням на повороті та виїхав на тротуар із літнім майданчиком кафе. Є постраждалі - у однієї дівчини діагностовано струс мозку", - йдеться в її повідомленні.

Коментарі під ним вимкнені.

Сметана додала, що "вкрай шокована всією цією ситуацією" і тримає її на особистому контролі. За її словами, "всі необхідні тести водій здав - вони негативні".

Вона також наголосила, що водій не має жодного стосунку до "Океану Ельзи".

"На ньому був браслет "Staff", який отримують служби і весь персонал для входу в Палаці спорту під час подій. Зараз це - концерти ОЕ, тому там назва події - "Океан Ельзи. 30 років. Той день", - пояснила вона.

На сторінці "Океану Ельзи" згодом з'явилась заява про те, що група не має стосунку до водія та не знайома з ним.

"Океан Ельзи" також прокоментували інцидент, скриншот: 44.ua

"Океан Ельзи" також прокоментували інцидент, скриншот: 44.ua

Нагадаємо, раніше стало відомо, що в київському метро парубок ледь не потрапив під потяг через навушник.

Ми маємо Telegram-канал "Головні новини Києва - 44.ua" - джерело важливих, актуальних та перевірених новин Києва, столичного регіону та України. Долучайтесь.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Київ #ДТП #Нацполіція #One by One #Океан Ельзи #Яна Тераніс #Лідія Сметана
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...