• Головна
  • Кулінарний трюк: як попередити потемніння фруктів? Навіть лимон не знадобиться
15:31, 10 вересня

Кулінарний трюк: як попередити потемніння фруктів? Навіть лимон не знадобиться

Кулінарний трюк: як попередити потемніння фруктів? Навіть лимон не знадобиться

Одним із поширених інгредієнтів для запобігання потемнінню фруктів є лимонний сік. Хоча цей метод ефективний, він не завжди бажаний, адже на фруктах залишається кислуватий лимонний присмак.

Якщо ви шукаєте альтернативу, то пропонуємо вам інший, менш відомий кулінарний трюк, як запобігти потемнінню фруктів без використання лимона. Цей метод дозволить фруктам залишатися свіжими набагато довше, ніж з використанням лимонного соку.

Для цього вам знадобиться мед та вода. У склянці води (240 грам) розчиніть 2 столові ложки будь-якого меду. За потреби можна зробити більше або менше медової води, але збережіть цю пропорцію. Потім залийте розчином, що вийшов, нарізані фрукти або овочі. На пару хвилин достатньо потримати їх у медовій воді — приблизно три хвилини, щоб на шість-вісім годин запобігти потемнінню нарізаних фруктів.

Особливі властивості меду дозволяють зберегти фрукти свіжими набагато довше, ніж лимонний сік. Крім того, він не залишає на них специфічного стороннього смаку.

Ще більше новин Києва, Київщини та України читайте в нашому Telegram-каналі "Головні новини Києва - 44.ua". Також не забувайте підписуватись.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Лайфхаки #поради #лимон #цікаво
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...