• Головна
  • Як прибрати запах плісняви і вогкості: корисні поради для киян
18:06, 3 вересня

Як прибрати запах плісняви і вогкості: корисні поради для киян

 Як прибрати запах плісняви і вогкості: корисні поради для киян

Однієї з причин виникнення неприємного запаху на одязі може бути цвіль. Вона з'являється в пральній машині, якщо після прання залишається невелика кількість рідини, або ж якщо не витягнути випрані речі з барабана вчасно.

Щоб усунути цю проблему, під час прання додайте у спеціальний відсік разом із порошком невелику кількість оцту або соди. Після прання обов'язково просушіть речі на свіжому повітрі.

Як усунути запах вогкості

Іноді, через помилку, чисті речі можуть опинитися на одній полиці з уже поношеним одягом. Через таке сусідство свіжовипраний одяг набуває затхлого запаху. Щоб позбутися цього неприємного аромату, помістіть одяг у морозильну камеру на кілька годин, а потім дістаньте та гарненько відпарте за допомогою праски.

Пам’ятайте, що шафа для зберігання одягу також потребує догляду. Ефективною профілактикою появи неприємного запаху стане регулярне провітрювання та чищення гардеробу.

Спочатку потрібно повністю звільнити шафу від одягу, провести вологе прибирання з засобом для чищення, що містить віск для деревини, а наприкінці просушити шафу феном.

Щоб надовго зберегти свіжість, помістіть у шафу кілька шматочків мила, цитрусову шкірку або кавові зерна, загорнуті в тканинні мішечки.

Також не забувайте підписуватись на наш Telegram-канал "Головні новини Києва - 44.ua", щоб бути в курсі всіх подій та нічого не пропустити.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#корисні поради #лайфхаки
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...