• Головна
  • На площі Тараса Шевченка у Києві демонтували 15 МАФів, - ВІДЕО
14:14, 26 липня

На площі Тараса Шевченка у Києві демонтували 15 МАФів, - ВІДЕО

На площі Тараса Шевченка у Києві демонтували 15 МАФів, - ВІДЕО

В Оболонському районі Києва на площі Тараса Шевченка демонтували 15 МАФів загальною площею 381 м². Знесені кіоски розміщувались незаконно поруч з Інститутом ендокринології та порушували санітарні норми.

Про це інформує Департамент територіального контролю міста Києва.

Також не забувайте підписуватись на наш Telegram-канал "Головні новини Києва – 44.ua", щоб бути в курсі всіх подій та нічого не пропустити.

МАФи стояли на зелених зонах, псували естетичний вигляд та шкодили довкіллю. Зокрема, ятки знаходились критично близько до мережі підземних комунікацій.

В Інституті ендокринології постійно скаржились на сморід та просили прибрати тимчасові споруди. Також власники МАФів бетонували фундамент, тим самим перекривали доступ до каналізаційних мереж.

Департамент територіального контролю міста Києва провів детальну перевірку та демонтував МАФи з дотриманням усіх правил та норм.

Як ми розповідали раніше, у Києві комунальники демонтують незаконні рекламні конструкції у трьох районах міста. На цей раз приберуть вивіски на окремих ділянках в історичному центрі Києва на Печерську та у Шевченківському районі.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Новини Києва #новини #всі новини #демонтаж #МАФи #кіоски #Департамент #зелені зони #комунальники
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...