• Головна
  • Київстар ТБ запрошує в кінотеатр просто неба, на кінолекторій та зону відпочинку на Поляні ВДНГ
PR
11:19, 12 липня

Київстар ТБ запрошує в кінотеатр просто неба, на кінолекторій та зону відпочинку на Поляні ВДНГ

PR
Київстар ТБ запрошує в кінотеатр просто неба, на кінолекторій та зону відпочинку на Поляні ВДНГ

Гості Поляни ВДНГ до 30 вересня можуть безкоштовно відвідати кінотеатр просто неба, партнером якого стала платформа кіно та телебачення Київстар ТБ. Окрім цього, на відвідувачів чекає безкоштовний кінолекторій за участі представників Української Кіношколи, а ще зона відпочинку, станції для підзарядки, фотозона та цікаві події у вихідні від організаторів.

Кінопокази 7 днів на тиждень серед садів столичного ВДНГ організовані як для дорослих, так і для дітей. Кожного вечора у будні на великому LED-екрані проходять покази фільмів від українських та світових кіновиробників, а на вихідних у денний час – мультфільми. Серед найпопулярніших фільмів кінотеатру – «Люксембург, Люксембург», «Рембо», «Мерзенна вісімка», а також мультики «Підводна ера», «Баранчик Шон», «Дикі предки» тощо. Слідкувати за розкладом сеансів можна у соціальних мережах Поляна ВДНГ.

Вхід до кінотеатру просто неба вільний, а щоб зайняти місце для сидіння, можна просто придбати будь-що у зоні фудкорту.

Також Київстар ТБ запускає безкоштовний кінолекторій спільно з Українською Кіношколою, де можна буде послухати цікаві лекції від діячів українського кінематографу про індустрію з кейсами, порадами та цікавими розборами фільмів.

Київстар ТБ запрошує в кінотеатр просто неба, на кінолекторій та зону відпочинку на Поляні ВДНГ, фото-1

Вже 17 липня о 19.00 кінолекторій від Київстар ТБ відкриє Максим Михайліченко, куратор акторської програми Української Кіношколи, з темою: «Чи кожен може стати актором і як це зробити?».

Щоб цікаве поєднати з корисним на відвідувачів відкриття чекатиме попкорн та подарунки, а також перегляд легендарної української стрічки «Люксембург, Люксембург».

Всі наступні лекції будуть анонсовані у Telegram-каналі Кіно для тебе та в Instagram, Поляна ВДНГ.

Медіапартнерами кінолекторію від Київстар ТБ стали 1+1 media, tsn.ua та Главред, а також медіа про життя столиці ТиКиїв.

До слова, на Поляні ВДНГ є декілька барів та 300 посадкових місць, тож відвідати кінотеатр чи лекцію можна великою компанією. Також, попри стабілізаційні відключення, кінотеатр працює безперебійно.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#київстар #безкоштовне кіно
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...