• Головна
  • В Києві відновлює роботу основна інфраструктура та наземний транспорт
12:35, 17 березня 2022 р.

В Києві відновлює роботу основна інфраструктура та наземний транспорт

Після завершення посиленої комендантської години, в Києві відновлює роботу основна інфраструктура. Столиця продовжує укріплювати блокпости, збільшувати запаси продуктів. Про це розповів перший заступник голови КМДА Микола Поворозник. 

Він також наголосив, що в місті працюють комунальники, транспортники, рятувальники, медики. Всі комунальні послуги надаються. Поступово відновляють роботи ринки, міні-ярмарки. Київ продовжує жити в умовах воєнного стану.

Для сполучення між берегами, як і раніше, діють Північний та Дарницький мости. Водіїв при цьому закликають пропускати машини "швидкої" та автівки з гуманітарним вантажем.

Відновив роботу громадський транспорт. Ми вже розповідали про курсування поїздів в Київському метрополітені. Також частково працює наземний транспорт

Транспорт Києва, Фото: UTC.ua

Транспорт Києва, Фото: UTC.ua

Відкриваються магазини, аптеки, заправки, банки, зоомагазини, автосервіси тощо. Організовано онлайн консультування психіатрів та психологів для дітей і підлітків. Місто також готується до відновлення освітнього процесу в онлайн-режимі. 

Вже понад 200 бомбосховищ облаштували мережею Wi-Fi. До цього долучилось 19 провайдерів. Ворог не зупиняється, тому всім потрібно бути максимально обережними. Не виходити з дому без нагальної потреби, слідкувати за сигналами повітряної тривоги та не порушувати правила комендантської години. 

Нагадаємо, що освітній процес готують до запровадження в Києві. Підпишиться на наш телеграм-канал

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#новини_Києва #ситуація_в_Києві #комендантська_година #магазини_в_Києві #транспорт_в_Києві
0,0
Оцініть першим
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Оголошення
live comments feed...