Топ експертів нашого міста - КТБ

Новичок
КТБ
Відгуки: 4
Коментарі : 1
Передплатників: 0
Підписатися
Сортувати по:
Відгук про "Гранд Бетон"
вівторок, 21 травня 2024 р.
Співпрацюємо з 2022 року. Здебільшого, по будівництву об'єктів у Київській області. За весь час не виникало зауважень щодо якості продукції. Дякуємо за плідну співпрацю. Рекомендуємо Гранд Бетон, як надійного постачальника бетонних сумішей.
Відгук про "Гудвіл, інтернет-магазин металопрокату"
вівторок, 21 травня 2024 р.
Ми довго і ретельно обирали постачальника металопрокату для власного виробництва і для будівництва конструкцій замовникам. Співпрацюємо вже багато років. Великий асортимент - завжди підберуть потрібне. Дякуємо за співпрацю!
Відгук про ""
вівторок, 21 травня 2024 р.
Ми зводимо будівлі з металевих каркасів, а також маємо власне виробництво металевих конструкцій. 10 років тому ми довго і ретельно обирали постачальника якісних електродів, проводили тендери, тести. Тоді обрали ТМ Моноліт і досі її використовуємо. Дякуємо за роки співпраці! Рекомендуємо ПлазмаТек, як надійного виробника зварювальних матеріалів!
Відгук про "NovaRent (НоваРент), аренда строительной техники, оборудования и инструмента"
вівторок, 21 травня 2024 р.
Один з перших надійних постачальників якісної техніки з початку нашої діяльності. Дуже широкий асортимент: телескопічні навантажувачі, генератори, компресори та інше. За 15 років це вже не просто надійний та перевірений партнер! Дякуємо за співпрацю! Обов'язково рекомендуємо!