Топ експертів нашого міста - Сергій Шевченко

Специалист
Сергій Шевченко
Відгуки: 6
Коментарі : 0
Передплатників: 0
Підписатися
Сортувати по:
Відгук про "Фаховий медико-фармацевтичний коледж МАУП"
середа, 17 квітня 2024 р.
Я – студент медико-фармацевтичного коледжу при МАУП. Навіть круто звучить – студент! А студент-медик – взагалі краса!! Поки що все подобається, все цікаво, а сам коледж новий-новісінький, вже кортить дістатися до лабораторій і практики, думаю, це дуже цікаво :)
Відгук про "Деснянський інститут Президентського університету МАУП"
середа, 8 травня 2024 р.
Вибрав Деснянський Інститут, бо живу поруч. Сходив на день відкритих дверей, все мені пояснили, розказали, які документи донести, вчора вступив на «облік і оподаткування», поки всім задоволений.
Відгук про "Міжнародний ліцей Міжрегіональної Академії управління персоналом (МАУП)"
пʼятниця, 26 липня 2024 р.
Я спершу важко сприймав, що дитина може не робити домашку вдома, ну як це. А потім тиждень, другий і ми звикли, що вечори проводимо разом не над зошитами, а у іграх, спілкуванні, родинних справах. Навчання – виключно в ліцеї, і все що там відбувається сину цікаве і ненапряжне, бо ті два роки, що він проучився у звичайній школі були важкуваті. Загалом, ліцей МАУП рекомендую!
Відгук про "Онлайн школа Libera School"
четвер, 15 серпня 2024 р.
Дуже зручний сервіс, ніколи ніяких збоїв не було, все дуже легко, а ми з вами вже 1,5 роки.
Відгук про "Дитяча футбольна академія «‎Juventus Academy Ukraine»‎"
пʼятниця, 16 серпня 2024 р.
Juventus Academy в Києві! Мені спочатку не вірилося, коли натрапив на рекламу, потім записав малого на пробне тренування, сходили познайомилися. Справжня академія від того самого, італійського Юве, ну ви уявляєте! Я насправді сильно вражений, бо це якийсь космос у порівнянні з вітчизняними школами. Щасливий, що моя дитина може тут тренуватися.
Відгук про "Межрегиональная Академия управления персоналом, МАУП"
понеділок, 19 серпня 2024 р.
Класний виш, класні викладачі, обожнюю своїх одногрупників. В МАУП мені все подобається, всім, хто ще не визначився, куди вступати, рекомендую!