• Головна
  • Київський міський ТЦК витратить 5 млн гривень на капремонт своєї їдальні
11:42, Сьогодні

Київський міський ТЦК витратить 5 млн гривень на капремонт своєї їдальні

Київський міський центр комплектування та соціальної підтримки планує провести капітальний ремонт їдальні свого збірного пункту. З цією метою у жовтні був оголошений тендер, очікувана вартість якого склала 5,4 млн грн. Проте у процесі проведення аукціону вдалося заощадити - їдальню відремонтують за 5,05 млн грн.

Про це стало відомо з оголошення, яке з'явилося в електронній системі публічних закупівель Prozorro.

Ще більше новин Києва, Київщини та України читайте в нашому Telegram-каналі "Головні новини Києва – 44.ua". Також не забувайте підписуватись.

Згідно з інформацією в тендерній документації, участь в аукціоні взяли дві компанії – ТОВ "ІНСТОК ТРЕЙД" оцінила роботи в 5,38 млн грн, а ТОВ "БК БУД ПЛЮС" - в 5,05 млн грн.

Власне, остання, яка, за даними платформи УouСontrol, спеціалізується на будівництві житлових та нежитлових будівель і спеціалізованих будівельних та ремонтних роботах, і стала переможцем тендеру.

Часу на ремонт їдальні у компанії небагато, адже все має бути готово до 31 грудня 2024 року. До того ж, обсяг робіт досить значний – згідно з інформацією щодо предмету закупівлі, капітальний ремонт передбачає 88 видів робіт. Від відбивання штукатурки зі стін та стелі до прокладання трубопроводу водопостачання, встановлення вентиляції, світильників, нових сталевих опалювальних радіаторів, нових перегородок.

Серед вимог до переможця була наявність документально підтвердженого досвіду виконання аналогічного договору. Він мав підтвердити обсяг річного доходу за 2023 рік у розмірі не меншому, ніж 90% очікуваної вартості ремонту, що буде проведений у їдальні. Також необхідною умовою буда наявність електрогазозварника, слюсаря-сантехніка та техніка-електрика.

Встановлений гарантійний термін на проведений капремонт складає 10 років, а віддати 5 млн грн ТЦК має впродовж 15 днів після складання акту приймання виконаних робіт.

Раніше ми писали, що комунальне підприємство "Київпастранс" розпочало процедуру оновлення трамвайного парку міста.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Новини Києва #новини #всі новини #ремонт #їдальня #ТЦК #тендер #капремонт #кошти
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...