• Головна
  • Відновлять польоти? Авіакомпанія "Нової пошти" отримала дозвіл на регулярні рейси зі Львова та Києва: що відомо
09:45, Сьогодні

Відновлять польоти? Авіакомпанія "Нової пошти" отримала дозвіл на регулярні рейси зі Львова та Києва: що відомо

Відновлять польоти? Авіакомпанія "Нової пошти" отримала дозвіл на регулярні рейси зі Львова та Києва: що відомо

Компанія "Нова пошта" отримала дозвіл здійснювати комерційні рейси в небі Європейського Союзу. Раніше мережею поширювалась інформація, що авіакомпанії Supernova Airlines дозволили літати до Львова та Києва.

Про це стало відомо з наказу Державної авіаційної служби України №789 від 21.10.2024 та з повідомлення "Нової пошти".

Хочете дізнаватись ще більше новин Києва, Київщини та України? Тоді хутчіш долучайтесь до нашого Telegram-каналу "Головні новини Києва – 44.ua"

Державна авіаційна служба України надала компанії Supernova Airlines права на виконання регулярних міжнародних рейсів за маршрутами Львів – Прага та Київ – Прага. Згідно з наказом №789 від 21.10.2024, авіаперевізник зможе здійснювати до семи рейсів на тиждень за кожним напрямком від 1 листопада 2024 року на необмежений термін.

Проте, пізніше в компанії спростували цю інформацію. Там наголосили, що йдеться виключно про видачу дозволу на чартерні рейси всередині ЄС — небо над Україною залишається "закритим".

Про це повідомили в офіційному Telegram-каналі "Нової пошти".

У нас неймовірна новина! Наша авіакомпанія Supernova Airlines отримала дозвіл на чартерні рейси всередині ЄС. Тепер маємо дозвіл від Агентства з авіаційної безпеки Європейського Союзу на здійснення комерційних рейсів у небі Європи, — йдеться у повідомленні.

Так, "Нова пошта" одержала дозвіл на виконання чартерних рейсів усередині країн Європейського союзу. Це дозволить більш ефективно обслуговувати клієнтів, швидше доставляти посилки та поєднувати європейські ринки зі США та Китаєм.

При цьому в компанії нагадали про те, що небо над Україною залишається "закритим" і тому про жодні польоти в нашому просторі не йдеться.

Supernova Airlines стратегічно націлена на далекомагістральні рейси зі США до Європи та з Китаю до Європи, — підкреслили в компанії.

Раніше ми також розповідали про системи протиповітряної оборони, які стоять на варті безпеки столиці і розказали як вони працюють.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Новини Києва #новини #всі новини #літак #польоти #авіакомпанія #Нова Пошта #дозвіл
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...