• Головна
  • GRECHKA BRUNCH: в Києві зібрали понад 125 000 грн на допомогу добровольця з Дніпра
Новини компаній
17:00, Сьогодні

GRECHKA BRUNCH: в Києві зібрали понад 125 000 грн на допомогу добровольця з Дніпра

Новини компаній

10 жовтня у ресторані GHOST відбувся благодійний GRECHKA BRUNCH, де було зібрано 125 000 грн та 91,9 кг гречки для пораненого добровольця Вадима Коріцького з Дніпра. Організаторами виступили Анастасія Шаповалова, фіналістка «МастерШеф», блогер Данило Лінчик та Лала Цукерман, директорка БФ «Народжені перемагати» і головна редакторка журналу GLORY. Метою заходу було об'єднати людей для допомоги захиснику України.

На гостей чекали виступи скрипальки Ірини Жигарєвої, співачок KREMENTSOVA, Насті Балог та iSKra. Серед спікерів були психологиня Олена Шершньова, фіналістка «Битви екстрасенсів» Ярослава Солодєєва (Федорова) та представники компаній-партнерів BeautyRay і AGT Plus. Програма включала майстер-клас із приготування гречаників від Анастасії Шаповалової та Данила Лінчика, дегустацію вин і вірші Лали Цукерман. Ведучий бранчу Юрій Кляцкін.

"Ми зібрали не тільки 126 002 грн, а й 91,9 кг гречки — символ підтримки та єдності", — поділилася Анастасія Шаповалова. Данило Лінчик зазначив важливість об'єднання блогерської спільноти для благодійності. Лала Цукерман виступила з промовою про любов як силу, що об'єднує та надихає на добрі справи.

Вадим Коріцький висловив вдячність за підтримку: "З таким тилом ми точно переможемо". Олена Шершньова підкреслила важливість підтримки військових цивільними, а Ярослава Солодєєва (Федорова) розповіла про магію кухні. Представники BeautyRay і AGT Plus закликали бізнеси активно долучатися до благодійності.

Захід підтримали партнери: GHOST, AGT Plus, LinessPrint, Beauty Ray, METRO, Avalon, Київхліб, ТД Вина Світу, SunMarino, а інформаційними партнерами стали 33 channel, GLORY magazine, Insider, Tv.ua, 44.ua, Zirky.com, Absurdu.net. Бранч підтримали такі медіаперсона та блогери як: Ілона Гвоздьова, Міла Нітіч, Макс Гордєєв, Ніна Орлова, Анастасія Покрещук, Марія Тиха, Катерина Куліченко, Катерина Ковальова, Олег Машуковський, Міла Кузнєцова, Антоніна Носова “Усвідомлена”, Надія Глиняна, Оксана Андрієць, Вікторія Шептієнко. GRECHKA BRUNCH став символом єдності та підтримки українців одне одному в цей нелегкий час.

Фото: Тетяна Говійна, Євгеній Несін

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#grechka brunch #гречка бранч #благодійні заходи
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...