• Головна
  • Який контент найкраще працює в таргетованій рекламі. Безкоштовний майстер-клас з SMM в ТЦ GORODOK Gallery
Новини компаній
13:00, Вчора

Який контент найкраще працює в таргетованій рекламі. Безкоштовний майстер-клас з SMM в ТЦ GORODOK Gallery

Новини компаній

19 жовтня о 15:00 Тетяна Мельник, SMM-менеджерка ТЦ GORODOK Gallery, проведе майстер-клас в рамках традиційного Жіночого Клубу, де поділиться секретами контенту для найкращих рекламних кампаній.

"Привіт! Я Тетяна Мельник, працюю у сфері SMM вже 8 років. За цей час я займалася просуванням багатьох брендів, зокрема документального фільму «Соловей співає», який завдяки TikTok збирав понад 70 тисяч переглядів щодня." — розповідає Тетяна, експертка з соцмереж і досвідчена SMM-менеджерка ТЦ GORODOK Gallery та "Вежа на Почайні". 19 жовтня вона поділиться своїм безцінним досвідом і знаннями з ведення соцмереж.

Таргетована реклама може стати чудовим помічником у розвитку власних сторінок і особистого бренду, допоможе розширити свою аудиторію, створити експертність і залучити нові можливості. Але щоб таргет став таким чудовим помічником, необхідно дуже прискіпливо обирати контент для рекламної кампанії.

Контент – це серце будь-якої рекламної кампанії в соцмережах. Від нього залежить, наскільки успішно ви привернете увагу своєї аудиторії та змусите її діяти. Ось чому це так важливо:

  • Привернення уваги. У світі, де всі швидко гортають стрічку новин, потрібно щось таке, що одразу зачепить око. Яскравий і оригінальний контент допомагає виділитися серед маси інших постів і привернути увагу користувачів.
  • Побудова іміджу. Ваш контент – це ваше обличчя в соцмережах. Якість текстів, зображень та відео безпосередньо впливає на те, як підписники сприймають вас.
  • Залучення взаємодії. Контент, який відповідає інтересам аудиторії, стимулює до лайків, коментування та поширень.
  • Персоналізований підхід. Завдяки контенту можна "говорити" безпосередньо з тими, хто вам потрібен. Таргетинг дозволяє адаптувати повідомлення під різні сегменти аудиторії, а контент, який викликає емоційний відгук, допомагає створити міцніший зв’язок із підписниками.
  • Підтримка інтересу в довгостроковій перспективі. Регулярний потік якісного контенту не тільки залучає нових підписників, але й утримує їх, що допомагає створити лояльну аудиторію.

Отже, якщо хочете, щоб ваша реклама працювала на всі 100%, вкладайтеся в контент – це те, що робить ваш бренд живим і цікавим для аудиторії! А як це зробити, розповість Тетяна, SMM-менеджерка ТЦ GORODOK Gallery та "Вежа на Почайні". На безкоштовній зустрічі в рамках “Жіночого клубу” вона розповість:

  • які типи контенту привертають більше уваги та залучення у таргетованих оголошеннях,
  • як створити ефективний рекламний матеріал, що відповідає цілям вашої кампанії,
  • як краще запускати рекламу, налаштовувати її та оптимізувати для досягнення максимальних результатів.

Коли: 19 жовтня о 15:00

Де: ТЦ GORODOK Gallery, Почайна Пасаж, Київ

Участь безкоштовна за умови попередньої реєстрації: https://forms.gle/HxrYwLW9923GZ4vz7

Довідки за телефоном: +38 098 261 99 59

Слідкуйте за подіями ТЦ GORODOK Gallery на сайті gorodok.ua та у соцмережах:

https://www.instagram.com/gorodok_gallery/

https://www.facebook.com/TCGorodok

https://t.me/gorodokua

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#афіша Київ #смм майстер клас #події Городок
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...