• Головна
  • Очікуються заморозки: якою буде погода в Україні 13 жовтня
20:00, Вчора

Очікуються заморозки: якою буде погода в Україні 13 жовтня

Очікуються заморозки: якою буде погода в Україні 13 жовтня

Україну очікує різка зміна погодних умов, що свідчить про остаточний прихід осені. Синоптик Наталка Діденко попереджає про можливі заморозки та нестабільну погоду в різних регіонах країни найближчими днями.

Вже в ніч на 13 жовтня в західних областях очікуються заморозки від 0 до -3°C. Подальші заморозки ймовірні 17, 18 та 19 жовтня в західних, північних та центральних областях.

Прогноз на 13 жовтня вказує на неоднорідну погоду по країні. На Правобережжі буде переважно сухо, але можливі тумани, що знизять видимість до 300-500 метрів. Лівобережжя зазнає впливу атмосферного фронту, що принесе дощі, подекуди сильні, з грозами. Ввечері дощова погода дістанеться Рівненської та Львівської областей.

Температура повітря 13 жовтня вночі коливатиметься від 0-3°C на заході до +5-12°C на решті території. Вдень повітря прогріється до +12-17°C, але в деяких областях, зокрема Чернігівській, Сумській, Полтавській, Черкаській та частково Дніпропетровській, буде прохолодніше – лише +9-13°C.

Особливу увагу слід звернути на сильний вітер у східних областях та Приазов'ї, де пориви можуть досягати штормових 15-20 м/с.

У Києві 13 жовтня очікується відносно спокійна погода: вночі +8-10°C, вдень +12-14°C, без значних опадів. Проте жителям столиці варто готуватися до можливих заморозків 17-18 жовтня.

Не забувайте підписуватись та читайте новини в нашому Telegram-каналі "Головні новини Києва - 44.ua".

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Київ #новини #погода #Україна
0,0
Оцініть першим
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Оголошення
live comments feed...