• Головна
  • У Києві кандидат наук намагався "продати" бронь від призову до ЗСУ за $10 000: подробиці справи
14:31, Сьогодні

У Києві кандидат наук намагався "продати" бронь від призову до ЗСУ за $10 000: подробиці справи

У Києві кандидат наук намагався "продати" бронь від призову до ЗСУ за $10 000: подробиці справи

У Києві правоохоронці викрили та затримали кандидата технічних наук одного з вищих навчальних закладів за спробу незаконного сприяння в ухиленні від мобілізації. Підозрюваний вимагав 10 000 доларів США за працевлаштування, яке б дозволило отримати бронь від призову до лав Збройних Сил України.

Про це повідомляє поліція Києва.

За даними слідства, фігурант обіцяв чоловікові призовного віку влаштувати його до організації, що спеціалізується на розмінуванні. Така робота не лише надавала б можливість отримати бронювання від мобілізації, але й відкривала перспективи службових відряджень за кордон.

Операцію із затримання провели 8 жовтня спільними зусиллями слідчих Печерського управління поліції Києва та оперативників управління стратегічних розслідувань у місті Києві. Підозрюваного затримали одразу після отримання ним 10 000 доларів.

Наразі кандидату наук повідомлено про підозру у зловживанні впливом. Триває розслідування для встановлення всіх обставин справи та можливої причетності інших осіб до цієї схеми.

Актуальні, важливі та перевірені новини читайте в нашому Telegram-каналі "Головні новини Києва – 44.ua". Також не забувайте долучатись.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Київ #новини #поліція
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...