• Головна
  • Реальні пілоти та польоти в оточений Маріуполь: у Києві відбувся допрем'єрний показ фільму “Підйомна сила”
Новини компаній
15:00, Сьогодні

Реальні пілоти та польоти в оточений Маріуполь: у Києві відбувся допрем'єрний показ фільму “Підйомна сила”

Новини компаній

У кінотеатрі “Оскар” 8 жовтня презентували перший фільм про українську армійську авіацію “Підйомна сила”. Над стрічкою працювали режисер Олександр Стратієнко, авіатор Тімур Фаткуллін та команда Aerotim.

Фільм розповідає про роботу українських пілотів і пілотес, місії під час повномасштабної війни та роботу в надскладних умовах. За жанром “Підйомна сила” – це документальний екшн. Рівень зйомок фільму нагадує голлівудський блокбастер, але всі епізоди відзняті в режимі реального часу при виконанні реальних завдань. Тож героями фільму стали не каскадери чи дублери, а справжні борттехніки, інженери, авіанавідники та бойові пілоти, які зараз стоять на захисті України. Усі історії в фільмі – це реальні історії героїв, які ще не чув світ.

Реальні пілоти та польоти в оточений Маріуполь: у Києві відбувся допрем'єрний показ фільму “Підйомна сила”, фото-1

«Як на мене це дуже чудовий фільм і я обовʼязково пораджу його іншим людям піти подивитися. З двох причин: по-перше це дуже хороший та правильний фільм, по-друге це українське кіно, а нам варто підтримувати все українське. Але на сам перед це кіно про людей на яких тримається сьогодні країна, про людей, які жертвують собою й роблять героїчні вчинки, зарадити того щоб Україна надалі була й перемагала. І я впевнений переможе» - Сергій Стерненко

Реальні пілоти та польоти в оточений Маріуполь: у Києві відбувся допрем'єрний показ фільму “Підйомна сила”, фото-2

«Я в захваті. Ну реально в захваті! Настільки сильне почуття гордості. Війна взагалі це про втрати, про горе, про жах. Але такі фільми знайомлять нас з людьми, які є титанами та героями. І я бачу, що такі люди існують і я пишаюся жити з ними в одній країні! Я вважаю, що такі фільми мають бути обовʼязковими для перегляду підліткам та дітям нашим. І було б класно мати якісь спеціальні програми, які могли б дозволити їх школам» - Женя Галич

Реальні пілоти та польоти в оточений Маріуполь: у Києві відбувся допрем'єрний показ фільму “Підйомна сила”, фото-3

Від перших зйомок “Підйомної сили” до фінального монтажу пройшов рік. До стрічки увійшли як сміливі операції авіаторів, так і їхні особисті історії, що відкриває глядачам пілотів з іншого боку.

«Кожен українець має побачити цих зірок, цих героїв, цих легенд. це новітня історія України. Люди, які живуть серед нас. Ми маємо їх носити на руках і шанувати пам’ять про загиблих. Сподобалося все. Я ще дивлюся на фільм як професіонал з точки зору зйомок і тд. і це просто неперевершено. По-перше, історії, які ми чуємо. Правду, яку ми чуємо. Реалії, які ми усвідомлюємо через фільм. І зйомку, яку ми бачимо. Вона кладе на лопатки будь-який блокбастер. Західні блокбастери мають приходити і вчитися в українців, як знімати реальний екшн. Тим більше екшн на реальних подіях. Це не вигадки. Це про нас. Про сьогодення. Це про кожного з вас, хто прийде дивиться. Закликаю і беріть дітей з собою. Вони мусять бачити це з самого дитинства. Те, що буде виховувати свідомість» - Тіна Кароль

Допрем'єрний показ фільму “Підйомна сила” відвідали: Богдана Неборак, Євген Пронін, Женя Галич, Ольга Мартиновська, Сергій Притула, Сергій Стерненко, Жан Беленюк та інші.

Дивіться фільм у кінотеатрах свого міста з 10 жовтня. Стрічку в прокат випускає кінодистриб'юторська компанія B&H Film Distribution Company.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Підйомна сила #українські пілоти #українське кіно
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...