• Головна
  • У Всесвітній день пішої ходи кияни пройшли понад 4 мільйони кроків на потреби ЗСУ та цивільних
Новини компаній
15:00, Сьогодні

У Всесвітній день пішої ходи кияни пройшли понад 4 мільйони кроків на потреби ЗСУ та цивільних

Новини компаній

У неділю, 6 жовтня, у київському парку «Наталка» відбувся благодійний челендж з нагоди Всесвітнього дня пішої ходи, який організувало громадське об’єднання «Активні парки» спільно з «Моршинською». Понад 200 небайдужих містян долучилися до ініціативи, щоб подолати маршрут в 1 км, 3 км або 5 км скандинавською чи фановою ходою. У результаті учасники накрокували 4 232 000 кроків, які «Моршинська» перетворила на реальну допомогу.

Акція стала фінальною складовою всеукраїнського соціального проєкту «Спільна спрага» від «Моршинської», який стартував у квітні 2024 року. Кожні пройдені протягом дня 8000 кроків бренд конвертував у 2 літри чистої питної води та передавав військовим, внутрішньо переміщеним особам, людям, які проживають на деокупованих територіях.

За весь період проєкту «Моршинська» додатково передала у якості гуманітарної допомоги 137 100 літрів бутильованої води, включаючи результати учасників заходу до Всесвітнього дня пішої ходи.

«З початком війни доступ до якісної питної води став нагальною проблемою для багатьох українців. Саме тому команда «Моршинської» запустила проєкт «Спільна спрага», щоб об'єднати людей для допомоги тим, хто цього найбільше потребує, й водночас подбати про власне фізичне здоров’я та відновлення. У Всесвітній день пішої ходи ми зібралися разом, щоб знову перетворити кроки на чисту воду для ЗСУ та цивільних, які постраждали внаслідок повномасштабної війни. Цей захід — символічна хвиля солідарності та підтримки, де кожен крок має значення», — зазначає директорка з комунікацій компанії IDS Ukraine Оксана Панкіна.

Окрім киян та гостей міста, до ініціативи долучились й бізнеси, зокрема, спортивні клуби hiitworks, «Формула краси» та «5 елемент», онлайн-ритейлер парфумерії та косметики Brocard, мережа інтернет-магазинів техніки Moyo та українська ІТ-компанія BetterMe.

Більше про проєкт «Спільна спрага» можна дізнатися за посиланням.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#піша хода #благодійний челендж #Всесвітній день пішої ходи #спільна спрага #благодійність.
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...