• Головна
  • У Києві 27-річний чоловік задушив знайому заради її машини "Toyota Prado", – ФОТО
17:11, Сьогодні

У Києві 27-річний чоловік задушив знайому заради її машини "Toyota Prado", – ФОТО

У Києві 27-річний чоловік задушив знайому заради її машини "Toyota Prado", – ФОТО

У Києві 27-річний чоловік підозрюється в умисному вбивстві жінки, щоб вкрасти її позашляховик Toyota Prado. Щоб сховатися, він використав військову форму.

Про це повідомляє Київська міська прокуратура.

Ще більше новин Києва, Київщини та України читайте в нашому Telegram-каналі "Головні новини Києва - 44.ua". Також не забувайте підписуватись.

У кінці вересня 51-річний чоловік прийшов у гості до киянки, яка жила у Деснянському районі столиці. Знайома іноді допомагала йому грошима, тому пустила в квартиру та дозволила залишитися на ніч. Коли жінка перестала відповідати на телефонні дзвінки та повідомлення, її родичі забили на сполох, зайшли в квартиру та побачили її задушеною. До того ж зник позашляховик вбитої.

Правоохоронці виявили, що після опівночі підозрюваний взяв мотузку та задушив жінку, після чого вкрав її автомобіль Toyota Prado.

В подальшому, аби не викликати підозр, чоловік переодягнувся в камуфляжний військовий одяг, перефарбував викрадений позашляховик в зелений колір, зняв з нього номери та поїхав додому на Чернігівщину, де його і знайшли. Жодних мотивів своїх дій молодик не пояснює, - кажуть у прокуратурі.

Там пояснили, що за процесуального керівництва Деснянської окружної прокуратури міста Києва 27-річному жителю Чернігівської області повідомлено про підозру у вчиненні умисного вбивства жінки з корисливих мотивів та незаконному заволодінні її автомобілем, поєднаним з насильством, небезпечним для життя потерпілого (п. 6 ч. 2 ст. 115, ч. 3 ст. 289 КК України).

Зараз чоловік знаходиться під вартою. Йому загрожує тюремний строк до 15 років або довічне увʼязнення.

Крім того, ми розповідали раніше про те, що під Києвом чоловік жорстоко вбив сусіда, задушивши його садовим шлангом.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Новини Києва #новини #всі новини #кримінал #вбивство #автомобіль #задушив
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...