• Головна
  • В Україну увірвалась неймовірно сильна 8-бальна магнітна буря
11:49, Сьогодні

В Україну увірвалась неймовірно сильна 8-бальна магнітна буря

В Україну увірвалась неймовірно сильна 8-бальна магнітна буря

Україну раптово атакувала нова магнітна буря через сильні спалахи на Сонці. Вона одразу досягла дуже високої потужності.

Про це повідомляє meteoagent.

Досі не підписані на наш Telegram-канал "Головні новини Києва – 44.ua"? Скоріше долучайтесь, щоб завжди бути в курсі всіх подій та нічого не пропустити.

Магнітна буря пішла на спад ще 2 жовтня. Очікувалося, що скоро вона повністю закінчиться і досягне свого мінімуму. Однак виявилося, що геомагнітна активність раптово стала потужнішою.

3 жовтня Україну знову атакувала майже 8-бальна магнітна буря. На такому ж рівні вона буде і наступного дня. 5 жовтня сила бурі може зменшитися й опуститься до 4-х балів.

Прогнозується, що ще одна магнітна буря може накрити країну 9 жовтня і врізати з 4-бальною потужністю. Наступні два дні вона буде 5-бальною, після чого піде на спад.

За даними meteoprog, за останні 24 години відбулося 11 спалахів класу С, М і Х. Повідомляється, що 3 жовтня можуть статися на Сонці нові спалахи класу М. Їхня ймовірність становить 60%. Імовірність спалахів класу Х становить 10%. Повідомляється, що зараз на Сонці помічено 97 сонячних плям.

Ми також писали раніше про те, що 13 серпня Землю накрила потужна 8-бальна магнітна буря.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Новини #всі новини #магнітна буря #Сонце #спалахи #активність
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...