• Головна
  • Ліки без бар'єрів: Всеукраїнський онлайн-форум "Як зробити ліки доступними для всіх пацієнтів"
16:02, Сьогодні

Ліки без бар'єрів: Всеукраїнський онлайн-форум "Як зробити ліки доступними для всіх пацієнтів"

Ліки без бар'єрів: Всеукраїнський онлайн-форум "Як зробити ліки доступними для всіх пацієнтів"

Форум, що збере фахівців та громадські організації для обговорення питання доступу до медикаментів, пройде 14 жовтня, онлайн, 13:00 до 17:00.

Мета заходу – зібрати понад 100 неприбуткових організацій та активістів для обговорення спільних дій щодо поліпшення доступу до важкодоступних ліків.

На форумі виступатимуть представники відомих організацій та інституцій, а саме: НСЗУ, ГО "Ліки Контроль", 100% Life, ГС Ліга Сильних, БФ “Діти з Гемофілією”. Захід організовує ГО “Епіпросвіта".

Фахівці поділяться успішним досвідом адвокації та взаємодії з державними органами, стратегіями роботи з національним переліком і програмою “Доступні ліки”. Програма заходу також включає обговорення юридичних питань, зокрема патентного права у сфері фармацевтики.

Організатори форуму анонсували, що серед ГО, які візьмуть участь, буде розіграно консультацію від експертів ГС "Ліга Сильних" щодо проведення адвокаційної кампанії.

ГО "Епіпросвіта" – це організація, яка працює над підвищенням обізнаності та доступності лікування для людей з епілепсією та іншими супутніми захворюваннями. Громадська організація працює в різних напрямках, включаючи адвокацію, освіту та підтримку спільнот.

Щоб потрапити на форум, необхідно заповнити реєстраційну форму за посиланням: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScAtiVQN8x3UNYyktkIs5ld-YBVujBBGquCGKcuIaWGhIGjyQ/viewform.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Новини Києва #новини #всі новини #медицина #ліки #громадськість #фірми
0,0
Оцініть першим
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Оголошення
live comments feed...