• Головна
  • Агроволокно Agreen - найкраще агроволокно в України
Новини компаній
15:00, Сьогодні

Агроволокно Agreen - найкраще агроволокно в України

Новини компаній
Агроволокно Agreen - найкраще агроволокно в України, фото-1

Якщо збираєтеся займатися вирощуванням рослин варто самостійно потурбуватися про безпеку ранніх сходів, те, щоб плоди залишалися цілими. У цьому допоможе агроволокно Agreen яке стане справжньою знахідкою для тих, хто прагне отримувати найкращі результати щодо врожаю.

Що таке агроволокно, навіщо воно потрібно? Це легкий матеріал для накриття, який оберігає рослини від різних несприятливих факторів. За допомогою використання такого агрополотна, майбутній врожай буде надійно захищений від поганої погоди, дій комах, засухи, птахів, що завжди раді поласувати плодами та деякими рослинами. Завдяки тому, що агроволокно має широкий спектр використання, стає практично незамінним союзником, коли йдеться про боротьбу за високий врожай. Подбавши про все необхідне, вже скоро побачите, що отримали бажані результати.

Який тип агроволокна краще вибрати?

Перед тим, як купити агроволокно не зайвим стане роздивитися, яким воно буває та які характеристики впливають на очікуваний результат. Головні категорії вибору матеріалу полягають у кольорі та щільності. Від цього залежить й ціна агроволокна. Всі різновиди мають власну місію для вирішення певних задач.

  • Матеріал білого кольору використовується для того, щоб закривати рослини від спеки й холоду. Також не дозволяють комахам й птахам дібратися до врожаю. Матеріал пропускає світло, дозволяючи рослинам розвиватися без перешкод;
  • Чорне покриття використовується для мульчування ґрунту. Рослини у такому матеріалі ростуть через спеціальні отвори. Бур’ян не може пробитися на поверхню;
  • Ще можна вибрати чорне-біле агроволокно, яке виконує функцію матеріалу чорного кольору. Але має властивість відбивати сонячні промені, не перегріваючи землю. Важливо знати наступне: використовуючи даний вид полотна, біла сторона повинна знаходитися із зовнішньої сторони.

Важлива також щільність, оскільки впливає на те, як агроволокно буде оберігати рослини від впливу заморозків. У тому випадку, коли агроволокно тонке, тоді воно може захистити від заморозків до -3. Максимальна щільність агроволокна захистить від температури -7. Тонке агроволокно можна стелити на рослини, агроволокно більшої щільності краще класти на дуги чи інші конструкції.

Агроволокно Agreen: головні переваги

Прагнете забезпечити найкращі врожаї? Тоді вибирайте агроволокно Agreen, яке відрізняється наступними перевагами:

  • Здатне чудово пропускати воду. Таким чином вода з легкістю потрапляє у ґрунт, передаючи рослинам вологу;
  • Захищає від заморозків, кращим чином пропускає повітря, забезпечує оптимальну температуру;
  • Забезпечує світлопроникність, але разом із тим, захищає від ультрафіолету. Тобто, промені сонця потрапляють рівно стільки, скільки потрібно рослині;
  • Захищає від дрібних шкідників, оскільки потрапити під агроволокно не так просто.

За останні роки популярність агрополотна тільки збільшується. У минулому, ним користувалися, як правило, тільки фермери. Які займалися вирощуванням великих об’ємів сільськогосподарської продукції. Тепер же цей матеріал використовується на невеликих ділянках, оскільки значно полегшують догляд за тим, що там знаходиться.

Завітайте до спеціалізованого онлайн-магазину, де можна знайти все потрібне для захисту рослин й створення сприятливих умов для них.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Agreen #ArgeeMarket #агроволокно #агрополотно #дача #сад #город #ферма #поля #фермерство #село #ґрунт #врожай #рослини #захист від ультрафіолету #захист від дрібних шкідників #захист від заморозків
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...