• Головна
  • Як натуральні підсолоджувачі можуть допомогти в боротьбі з ожирінням
Новини компаній
13:00, Сьогодні

Як натуральні підсолоджувачі можуть допомогти в боротьбі з ожирінням

Новини компаній

Щоб схуднути, важливо змінити свою харчову поведінку й уважно переглянути звичний раціон. Здорове харчування – це передусім збалансоване раціональне харчування, відмова від частих перекусів, цукерок і продуктів із доданим цукром. Одним із ключових елементів зміни харчової поведінки є відмова від доданого цукру, оскільки він – головне джерело «порожніх» калорій, які не приносять користі організму. Проте що робити, якщо важко відмовитися від солодкого? У такому разі віддайте перевагу здоровим і безпечним альтернативам – натуральним підсолоджувачам. Стевія, монк фрут та ерітрітол взагалі не містять калорій і мають нульовий глікемічний індекс. Їх додають в різні напої та страви. Це можуть бути й навіть солодкі топінги, як-от кокосова карамель. У цьому матеріалі розповімо, як вищезгадані натуральні цукрозамінники можуть допомогти налагодити харчову поведінку зі звичними смаколиками.

Як натуральні підсолоджувачі можуть допомогти в боротьбі з ожирінням, фото-1

Монк фрут, ерітрітол і стевія замість цукру: у чому їхні переваги

Природні підсолоджувачі мають декілька важливих властивостей для тих, хто бореться з ожирінням:

  • Відсутність калорій. Стевія, монк фрут та ерітрітол не містять калорій, що робить їх ідеальним вибором для людей, які прагнуть схуднути, не відмовляючись від солодощів. Для порівняння: в одній чайній ложці цукру (5 г) міститься 19-20 ккал.
  • Нульовий глікемічний індекс. Підсолоджувачі не впливають на рівень глюкози в крові. Водночас глікемічний індекс звичайного цукру становить 70, що є високим показником. Постійні стрибки глюкози в крові призводять до ожиріння, збільшують ризик розвитку раку, пошкоджують мозок, судини, серце та нерви.

Тож зниження калорійності страв і напоїв шляхом використання натуральних підсолоджувачів допомагає без стресу для організму змінити раціон. Окрім того, вони не викликають різких підвищень рівня цукру в крові, що допомагає контролювати апетит і знижує ризик переїдання. Але, звісно, потрібно уважно формувати свій раціон з урахуванням стану організму. Вибирати дієту варто зі спеціалістом після відповідного обстеження організму й виявлення причин ожиріння. Не варто самостійно створювати дефіцит калорій для схуднення без урахування загального стану вашої гормональної системи та роботи щитоподібної залози.

Натуральні підсолоджувачі замість цукру можуть стати частиною раціону, спрямованого на зниження ваги. Вони дозволяють додати корисні смаколики без негативних наслідків для здоров'я.

Як натуральні підсолоджувачі можуть допомогти в боротьбі з ожирінням, фото-2

Де купити якісні підсолоджувачі

Український виробник корисних солодощів Green Leaf пропонує підсолоджувачі високої якості. В інтернет-магазині компанії можна придбати Солодку Стевію, яка не гірчить і не має посмаку, Ерітрітол і Монк Фрут.

До того ж в асортименті виробника є шоколадний топінг, кокосова карамель, суміші для приготування випічки та морозива, згущене молоко без цукру тощо. Завдяки додаванню підсолоджувачів ці продукти мають знижену калорійність, що робить їх відмінним варіантом для тих, хто хоче насолоджуватися смаколиками та водночас худнути. Вибирайте якісне та правильне харчування, не відмовляючись від солодкого, – вибирайте Green Leaf. 

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#схуднення #підсолоджувачі #натуральні підсолоджувачі купить
0,0
Оцініть першим
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Оголошення
live comments feed...