• Головна
  • Під Києвом п'яна жінка, яка лаялася та чіплялася до перехожих, намагалася підкупити патрульних
12:45, Вчора

Під Києвом п'яна жінка, яка лаялася та чіплялася до перехожих, намагалася підкупити патрульних

Під Києвом п'яна жінка, яка лаялася та чіплялася до перехожих, намагалася підкупити патрульних

Вчора у Борисполі 53-річна жінка спробувала уникнути відповідальності за порушення громадського порядку, запропонувавши хабар патрульним поліцейським.

Про це повідомляє поліція Києва.

Близько 15:00 на вулиці 2-га Нова поліція отримала виклик про адміністративне правопорушення. Прибувши на місце, патрульні виявили нетверезу жінку, яка чіплялася до перехожих та нецензурно висловлювалася. Незважаючи на спроби заспокоїти її, жінка продовжувала агресивну поведінку.

Під час складання адміністративних протоколів правопорушниця запропонувала патрульним гроші за те, щоб уникнути відповідальності. Попри попередження про кримінальну відповідальність за такі дії, жінка наполягала на своїй пропозиції. Коли на місце події викликали слідчо-оперативну групу, підозрювана порвала гроші та викинула їх.

За свої дії жінка отримала протокол за дрібне хуліганство (ст. 173 КУпАП) та постанову за повторну появу в громадському місці в нетверезому стані протягом року (ч. 2 ст. 178 КУпАП).

Варто нагадати, що згідно зі статтею 369 Кримінального кодексу України, пропозиція або надання хабаря карається штрафом від 1000 до 4000 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, або обмеженням чи позбавленням волі на строк від двох до чотирьох років.

Ще більше новин Києва, Київщини та України читайте в нашому Telegram-каналі "Головні новини Києва – 44.ua". Також не забувайте підписуватись.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Київщина #новини #поліція
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...