• Головна
  • На столичному вокзалі відзняли фінальну сцену фільму "Потяг у 31 грудня", який вийде у прокат 1 січня 2025 року
Новини компаній
15:00, Сьогодні

На столичному вокзалі відзняли фінальну сцену фільму "Потяг у 31 грудня", який вийде у прокат 1 січня 2025 року

Новини компаній

У Києві завершуються зйомки новорічної стрічки "Потяг у 31 грудня". Сімейна зворушлива комедія вийде на великі екрани 1 січня 2025 року.

На фільмування фінальної сцени на залізничному вокзалі Києва були запрошені провідні ЗМІ України.

На столичному вокзалі відзняли фінальну сцену фільму "Потяг у 31 грудня", який вийде у прокат 1 січня 2025 року, фото-1

"Ми дуже раді, що ви потрапили на зйомки фінальної сцени, бо сьогодні тут відбувається новорічна казка. Попереду ще декілька знімальних днів у красивих вагонах, й попри всі труднощі процесу, сподіваємося, у нас вийде гарний фільм, на який 1 січня у кіно ми очікуємо багато українців", — заявив режисер стрічки Олег Борщевський.

Стрічка розповідає про пригоди звичайних українців, які вирушають у святкову подорож потягом "Київ — Львів" напередодні Нового року. За словами знімальної команди, вони прагнуть створити в Україні традиційне новорічне кіно, яке полюблять усі та дивитиметься не одне покоління.

«Цей фільм про нас, про українців, про щасливі моменти та моменти, коли ми відчуваємо зневіру. Наша історія — про шлях. І буквально і фігурально. Про те, як дорога додому об’єднує людей. Про те, якими різними можуть бути пасажири одного купе і якими схожими вони можуть бути у своїх мріях та цінностях. Нам не вистачає світла в темряві, і хочеться, щоб цієї новорічної ночі ми повірили у дива,» — розповіла продюсерка стрічки та співавторка ідеї Зоя Сошенко.

"Роль Укрзалізниці залізна під час війни. Це тільки перший із фільмів, які ми запланували, адже хочеться і "Потяг у 31 грудня — 2", і "Таксі у 31 грудня", і, можливо, навіть "Літак у 31 грудня" відзняти", — зазначив Горбунов.

Також Юрій Горбунов підкреслив, що "Потяг у 31 грудня" було створено без залучення державних коштів, без підтримки фондів та грантів — всі виробничі витрати покрили спонсори та приватні інвестори.

«Для компанії БКК робота з фільмом «Потяг у 31 грудня» – перший досвід інвестування у кіно-виробничий сектор. З перших днів зйомок ми відчули особливу святкову атмосферу майбутнього фільму. Важливою є залученість кожного з команди - це основна сила проєкту. Впевнена, - це кіно будуть дивитись не один рік і сподіваюсь, воно стане особливою новорічною традицією українців, так як і солодке щастя, яке несе команда БКК», — ділиться Юлія Ярмоленко, голова наглядової ради ТОВ «Київський БКК».

"Жодної копійки з державної скарбниці на цей фільм не було залучено. Всі виробничі витрати покриті за рахунок інвесторів, спонсорів, а також безпосередньо виробником — FILM.UA Group", — додав Юрій Горбунов.

Продюсер стрічки також наголосив на важливості розвитку українського кінематографа й кіноіндустрії під час війни. За його словами, бізнес повинен працювати, створюючи робочі місця, а українці — турбуватися про своє ментальне здоров’я. Тож 1 січня всі мають вирушити у кіно, провести приємно час і зробити свій внесок в економіку країни.

Водночас керівник телевізійного бізнесу 1+1 media Максим Кривицький запевнив, що "Потяг у 31 грудня" отримає підтримку від медіахолдингу для того, щоб якнайбільше глядачів побачили фільм на великих екранах, а згодом і в етері телеканалу “1+1 Україна”.

"Ми регулярно вивчаємо потреби аудиторії, і Кіноіндустрія сьогодні — це можливість створювати контент, який є частиною нашої самоідентичності, це потужна зброя, і таких проєктів має бути якнайбільше на всіх українських ресурсах", — наголосив Максим Кривицький.

Жанр: зворушлива новорічна комедія

Хронометраж: 90 хв.

Виробник: Prototype production, FILM.UA Group

Дистриб'ютор на території України: FILM.UA Дистрибуція та Green Light Films

Реалізація спонсорства та партнерства: агенція інтегрованих рішень Brandly

Продюсери: Зоя Сошенко, Юрій Горбунов

Виконавча продюсерка: Катерина Швець

Супервізорка: Ірина Костюк

Режисер: Олег Борщевський

Оператор-постановник: Юрій Король

Автори сценарію: Микола Куцик, Ярослав Стень, Богдан Гациляк, Кирило Тимченко

Актори: Станіслав Боклан, Катерина Кузнецова, Артемій Єгоров, Влад Нікітюк, Лілія Ребрик, Юрій Горбунов, Андрій Ісаєнко, Лілія Цвелікова, Володимир Ніколаєнко, Дмитро Павко, Анастасія Іванюк, Аліна Коваленко, Анна Кузіна

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#кіно афіша #українське кіно #Потяг у 31 грудня
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...