• Головна
  • У Києві відбудеться фінал реаліті-шоу "Битва Королев" – конкурс краси з благодійною місією "CHARITY QUEEN of UKRAINE 4.0"
Новини компаній
11:00, Сьогодні

У Києві відбудеться фінал реаліті-шоу "Битва Королев" – конкурс краси з благодійною місією "CHARITY QUEEN of UKRAINE 4.0"

Новини компаній

3 жовтня у Києві, в престижному п’ятизірковому готелі «Fairmont Grand Hotel», відбудеться одна з наймасштабніших подій цієї осені – фінал реаліті-шоу «Битва Королев», конкурс краси «CHARITY QUEEN of UKRAINE 4.0». Організатор заходу – громадська організація «Асоціація Королев України».

«CHARITY QUEEN of UKRAINE 4.0»: краса, благодійність і соціальна відповідальність

У Києві відбудеться фінал реаліті-шоу "Битва Королев" – конкурс краси з благодійною місією "CHARITY QUEEN of UKRAINE 4.0", фото-1

«CHARITY QUEEN of UKRAINE 4.0» – це унікальний конкурс краси, де жінки демонструють не тільки свою зовнішню привабливість, а й свої життєві досягнення, сімейні цінності, соціальну відповідальність та відданість благодійній справі. Учасниці мають можливість показати, як вони гармонійно поєднують ці аспекти свого життя, ставши прикладом для наслідування.

Режисеркою конкурсу стала відома українська експертка у сфері дефіле, майстер міжнародного рівня Ірина Дюденко.

Благодійна місія конкурсу

Метою конкурсу є збір коштів на придбання автомобілів для роти ударних безпілотних авіаційних комплексів 68-ї окремої єгерської бригади імені Олекси Довбуша. Захід спрямований на об’єднання зусиль громадськості, бізнесу та культури для підтримки українських військових, які захищають нашу державу на передовій.

Зіркові гості та партнери

Гала-вечір збере найвідоміших українських громадських діячів, блогерів, зірок театру, шоу-бізнесу, кіно та телебачення.

Ведучими вечора будуть Денис Чоловський та Анна Астровська.

Для гостей конкурсу виступатимуть відомі українські артисти та музичні гурти, створюючи святкову атмосферу й підкреслюючи важливість об’єднання заради спільної мети.

У складі журі та серед почесних гостей будуть такі відомі українці, як: Дмитро Коляденко, Ірина та В'ячеслав Дюденко, Світлана Вольнова, Олег Пінчук, Марина Кінах, Павло та Марина Зіброви, Олексій Сагаловський, Ольга Вороніна, Влада Литовченко, Владлен Некоюдов, Елай Рокус, Марат Налкакиоглу, Юлія Шолудько, Анна Алхім, Олександр Вознюк, Олексій Тритенко, Дядя Жора, Ольга Богомолець, Євгенія Емеральд, Олександр Позняк.

Медіапартнери

Трансляція «Битви Королев» відбудеться на головному фешн-каналі країни «Fashion TV», що дозволить тисячам глядачів стати частиною цієї грандіозної події.

Організатори

Організаторами конкурсу виступають Ірина Оськіна, голова ГО «Асоціація Королев України», та Олена Бринза, співзасновниця ГО «Асоціація Королев України».

Цей конкурс – це не просто подія, а заклик до об’єднання всіх небайдужих для підтримки наших захисників та допомоги в наближенні перемоги України.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#афіша Київ #благодійність #Битва Королев #конкурс краси CHARITY QUEEN of UKRAINE 4.0
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...