• Головна
  • Кулер для води: що це, основні різновиди кулерів для води та переваги
Новини компаній
17:00, 17 вересня

Кулер для води: що це, основні різновиди кулерів для води та переваги

Новини компаній

Про такий доволі популярний прилад сьогодення як кулер для води нині знає майже кожен з нас. Різноманітні кулери активно використовують не лише в спортивних клубах та офісах, а й медичних установах та ряді інших місць масового скупчення людей. Кулер – сучасний агрегат, основним призначенням якого є зручний розлив води.

В такому пристрої може бути цілий ряд різноманітних функцій. Підігрівом з охолодженням рідини вони не обмежуються. Додатково не потрібно забувати про фільтрацію води, її озонування, а також газування та ін. Кулери відрізняються своєю вартістю та розміром, даючи всім охочим забезпечувати доступ до чистої питної води.

Кулер для води: що це, основні різновиди кулерів для води та переваги, фото-1

Популярні різновиди кулерів

Кулери - пристрої, що відрізняються своїми розмірами. Від них буде залежати спосіб подальшого розміщення агрегата. Окремі моделі також здатні змінювати не тільки температуру води, а і її склад. Саме вони видаляють з нього (складу води) різні шкідливі домішки. Загалом спеціалісти розділяють кулери для води на 3 групи:

  • Настільні – пристрої з компактними розмірами та частіше за все з системою охолодження електронного типу. Такі агрегати підійдуть для невеликих за розмірами приміщень. Відрізняє їх практично безшумна робота.
  • Підлогові – масивні та водночас важкі прилади з підвищеним рівнем надійності та високим рівнем продуктивності. Зазвичай у таких кулерів широкий набір різноманітних функцій. Вони можуть доповнюватися компресорною або ж електронною системами охолодження. Це рішення стане найкращим для офісу.
  • Пуріфаєри або простіше кажучи проточні кулери з функцією очищення та дезінфікування води. В продажу на сучасному ринку є настільні та підлогові моделі. Такі варіанти приладів для очищення води комплектуються спеціальними вбудованими фільтрами, коштом яких зі складу води можна видаляти тверді домішки, мікроорганізми та хлор і навіть неприємні запахи з мінеральними солями.
Кулер для води: що це, основні різновиди кулерів для води та переваги, фото-2

Додатково кулери підрозділяють на агрегати з нижнім та верхнім завантаженням. Моделі з нижнім завантаженням є набагато більш зручними у використанні та естетичними, адже бутель для води встановлюється в нижній частині приладу, що значно спрощує процес заміни. Водночас кулери, які мають верхній тип завантаженням – класичний варіант такого плану обладнання, де бутель встановлюють зверху. Такі кулери дуже часто зустрічаються в громадських місцях з офісами.

Основні критерії, які впливають на ціну кулера

На кінцеву вартість пристрою впливатиме не лише продуктивність апарату, а й характерний йому набір функцій. Масивні за розмірами кулери для води з компресорним охолодженням будуть вартувати набагато дорожче ніж компактні настільні моделі, що оснащені функцією електронного охолодження. Водночас не варто забувати, що підлогові кулери розраховані на активну експлуатацію великою кількістю людей. При цьому термін їх служби також значно більший.

Настільні моделі кулерів набагато дешевші, але часто такі агрегати є обмеженими у списку їх функцій. Найнижча вартість сьогодні на компактні роздавачі води, які ніяким чином на склад рідини та її температуру не впливають. У будь-якому випадку якщо вам потрібен найкращий кулер для води для тих чи інших потреб, тоді варто звернути увагу на каталог диспенсерів, який доступний в спеціалізованому інтернет-магазині cooler-water.com.ua.

Чому варто купити для покупки саме cooler-water.com.ua?

В каталозі cooler-water.com.ua є величезний асортимент різноманітних настільних та підлогових кулерів, диспенсерів, помп та електрокип'ятильників і не тільки. На сайті компанії задля полегшення пошуку оптимального кулера є спеціальний зручний та зрозумілий фільтр, виходячи з наступних характеристик:

  • вода (гір / хол / кім);
  • тип охолодження (компресорне / електронне / без охолодження);
  • рейтинг (найкраща ціна / ТОП / уцінка);
  • розміщення пляшки (вгорі / внизу);
  • додатковий функціонал (холодильник, крани для води, безконтактне подання, самодезінфекція, газування, льодогенератор, захист від дітей та ін.);
  • продуктивність нагріву;
  • продуктивність охолодження;
  • тип кранів;
  • тип шафки;
  • та ін.

Запрошуємо вас до детального знайомства із каталогом cooler-water.com.ua. Раптом вам буде потрібна термінова професійна допомога фахівців, які зможуть допомогти обрати найкращий під ті чи інші завдання диспенсер, звертайтеся. На сайті інтернет-магазину cooler-water.com.ua є вся необхідна контактна інформація.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#кулер #кулер купить #кулер для води недорого #види кулерів
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Останні новини
Оголошення
live comments feed...