• Головна
  • Volvo XC40 Recharge: поєднання стилю й технологій
Новини компаній
15:57, 16 вересня

Volvo XC40 Recharge: поєднання стилю й технологій

Новини компаній

Електрокари дуже популярні останнім часом, адже вони не є джерелом шкідливих для навколишнього середовища викидів. Крім того, такі автомобілі не передбачають великих витрат, адже їх не потрібно заправляти паливом.

Шведський виробник Volvo Group випускає сучасні й технологічні автомобілі з великим запасом ходу. В модельному ряду можна знайти компактні та стильні машини для поїздок по місту, подорожей із родиною, друзями та будь-яких цілей.

Volvo XC40 Recharge: поєднання стилю й технологій, фото-1

Екстер’єр Volvo XC40 Recharge

Цей автомобіль являє собою компактний, комфортний кросовер, оснащений високопродуктивним потужним електродвигуном. Нові Volvo XC40 Recharge в офіційного дилера доступні в кредит, також можна скористатися програмою Trade-in для обміну. Крім того, покупцеві доступний пакет добровільного страхування КАСКО.

За дизайном цей автомобіль точно відповідає скандинавським традиціям, яких дотримується виробник. Він виглядає стримано й мінімалістично, кожна дрібниця в ньому максимально продумана й корисна. У передній частині присутня характерна шведським моделям решітка радіатора з фірмовим логотипом, вона акцентує на високому статусі авто.

На задньому крилі розташований роз’єм для заряджання автомобіля. Для цього можна використовувати як постійний, так і змінний струм. Впізнаваності дизайну електрокара надають тонкі світлодіодні фари в стилі «молота Тора». Зовні машина видається компактною, проте насправді досить містка, адже має довжину 4440 мм та ширину 873 мм.

Типи двигунів XC40 Recharge

Потужність автомобіля залежить від особливостей силової установки. Цей електрокар доступний із двома варіантами двигунів, які відрізняються між собою за рядом характеристик. Перша версія називається P6 RWD SINGLE, такий двигун присутній у передньо- та задньопривідних модифікаціях.

Особливості цієї силової установки:

  • розгін від 0 до 100 км/год за 7,4 с;
  • максимальний крутний момент становить 30 Нм, потужність ー 250 к. с.;
  • батарея ー 82 кВт;
  • на одному заряді можна проїхати до 570 км, якщо вибрати режим Pure.

Друга доступна версія двигуна називається P8 AWD TWIN. Це повнопривідні автомобілі з двома електричними силовими установками, вони більш потужні та мають великий запас ходу. Характеристики цих модифікацій такі:

  • розгін до 100 км/год за 4,9 с;
  • потужність 408 к. с.;
  • крутний момент 660 Нм;
  • ємність батареї 82 кВт.

Електрокари з двигунами P8 AWD TWIN легко долають великі відстані та дають водієві можливість впевнено почуватися на бездоріжжі.

Volvo XC40 Recharge: поєднання стилю й технологій, фото-2

Особливості інтер’єру, доступні комплектації

Всередині це авто також вражає великою кількістю рішень для комфорту й практичності. Для створення автомобіля в якості основи взяли платформу CMA (Compact Modular Architecture), її ж використали в деяких машинах Geely і преміальних Lynk & Co і Polestar. Вартість конкретної моделі змінюється залежно від кольору, аксесуарів, опцій.

На ціну також впливає модифікація автомобіля, зокрема, наявність конкретних функцій в рамках систем безпеки й комфорту. Залежно від комплектації можуть бути присутні наступні опції:

  • світлодіодні фари й денні ходові вогні. Передбачено можливість автоматичного включення й відключення дальнього світла, щоб не сліпити водіїв зустрічних авто;
  • адаптивний круїз-контроль. Має функції частково автономного керування та утримання смуги руху, що особливо необхідно під час їзди в заторі;
  • розпізнавання дорожніх знаків.

Volvo XC40 Recharge ー це потужний та багатофункціональний економічний електрокар.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...