• Головна
  • У Києві на хабарі погорів проректор університету: деталі скандалу
13:04, 13 вересня

У Києві на хабарі погорів проректор університету: деталі скандалу

У Києві на хабарі погорів проректор університету: деталі скандалу

У Києві правоохоронці розкрили корупційну схему в одному з провідних університетів столиці.

Про це повідомляє поліція Києва.

Проректор з навчально-науково-виробничих питань опинився в центрі скандалу, пов'язаного з незаконним зарахуванням абітурієнтів до аспірантури. За даними поліції, посадовець вимагав 2000 доларів США за гарантоване зарахування кандидата на навчання.

Слідство встановило, що до проректора звернувся чоловік, який прагнув вступити до аспірантури з метою отримання відстрочки від призову на військову службу. Посадовець запевнив абітурієнта у своїй здатності вплинути на рішення екзаменаційної комісії за умови отримання хабара.

Операцію з викриття корупціонера провели слідчі поліції Києва спільно з оперативниками УСР. Проректора затримали під час отримання неправомірної вигоди. Йому повідомлено про підозру у зловживанні впливом згідно з ч. 3 ст. 369-2 Кримінального кодексу України. За цей злочин передбачено покарання у вигляді позбавлення волі строком до восьми років.

Нагадаємо, що у Києві судитимуть водія BMW за ДТП, – ФОТО

Досі не підписані на наш Telegram-канал "Головні новини Києва – 44.ua"? Скоріше долучайтесь, щоб завжди бути в курсі всіх подій та нічого не пропустити.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Київ #новини #виш #хабар #скандал
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...