• Головна
  • Марафон українського кіно від Київстар ТБ: спецпоказ стрічки "Яремчук: Незрівнянний світ краси" та кінолекторій
Прес-реліз
10:26, 13 вересня
Надійне джерело

Марафон українського кіно від Київстар ТБ: спецпоказ стрічки "Яремчук: Незрівнянний світ краси" та кінолекторій

Прес-реліз

З нагоди Дня українського кіно платформа кіно та телебачення Київстар ТБ проведе особливий захід на Поляні ВДНГ. У програмі — покази фільмів і кінолекторій від творців фільму «Яремчук: Незрівнянний світ краси» та співзасновників KNIFE! Films.

14 вересня Київстар ТБ організовує Марафон українського кіно на Поляні ВДНГ у кінотеатрі просто неба. Захід об’єднає поціновувачів вітчизняного кінематографу та всіх, для кого важливий розвиток української культури.

Уже цієї суботи з 13:00 по 18:00 на Поляні ВДНГ Київстар ТБ покаже різножанрові українські стрічки за підтримки FILM.UA Дистрибуція та Української Кіношколи. Зокрема, на відвідувачів чекає спецпоказ документальної драми «Яремчук: Незрівнянний світ краси», яка розкриває справжній шлях першої поп-зірки України.

Після цього в межах кінолекторію відбудеться зустріч із творчою командою фільму — режисером Артемом Григоряном та продюсером Максимом Сердюком —. Лектори подискутують про створення популярного документального кіно та розкажуть про власний шлях від створення Youtube-контенту до повнометражних фільмів для кінотеатрів та великих ОТТ-платформ.

Програма Марафону українського кіно:

13:00 — показ повнометражного документального фільму «Яремчук: Незрівнянний світ краси».

15:00 – кінолекторій від Київстар ТБ та Української Кіношколи: зустріч із творчою командою фільму «Яремчук: Незрівнянний світ краси».

16:00 — показ повнометражного художнього фільму «Памфір».

Кінотеатр просто неба на Поляні ВДНГ знаходиться за адресою: м. Київ, проспект Академіка Глушкова, 1. Він оснащений генератором, а також накриттями від сонця та дощу. Вхід на подію вільний за попередньою реєстрації. Щоб зайняти місце для сидіння, можна просто придбати будь-що поруч у зоні фудкорту.

Партнери заходу: FILM.UA Дистрибуція, Українська Кіношкола.
Медіапартнери: 1+1 media, tsn.ua та Главред, а також медіа про життя столиці ТиКиїв.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#київстар #українське кіно #ВДНГ
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...