• Головна
  • Суд виніс вирок киянину, який вчинив п'яну смертельну ДТП, - ФОТО
10:32, 12 вересня

Суд виніс вирок киянину, який вчинив п'яну смертельну ДТП, - ФОТО

Суд виніс вирок киянину, який вчинив п'яну смертельну ДТП, - ФОТО

Солом'янський районний суд міста Києва виніс вирок у резонансній справі про дорожньо-транспортну пригоду зі смертельним наслідком. Трагічний інцидент стався в травні цього року на вулиці Миколи Голего в Солом'янському районі столиці.

Про це повідомляє поліція Києва.

За матеріалами справи, 31-річний мешканець Одещини, керуючи скутером "Ямаха Джог", спричинив аварію, перебуваючи у стані сильного алкогольного сп'яніння. Прилад "Драгер" зафіксував у нього 2,26 проміле алкоголю в крові.

Чоловік виїхав на сусідню смугу, де зіткнувся з мікроавтобусом "Фольксваген". В результаті цього, скутер перекинувся. 24-річний пасажир, який був без захисного шолома внаслідок ДТП отримав черепно-мозкову травму і, на жаль, помер у лікарні.

Сам винуватець аварії також зазнав тілесних ушкоджень, але госпіталізації не потребував.

Під час розслідування з'ясувалося, що порушник не мав водійського посвідчення. Крім того, виявилося, що раніше він вже був засуджений за скоєння крадіжки, грабежу та шахрайства.

Суд кваліфікував дії обвинуваченого за частиною 3 статті 286-1 Кримінального кодексу України – порушення правил безпеки дорожнього руху особами, які керують транспортними засобами в стані алкогольного сп'яніння, що спричинили смерть потерпілого.

Вирок суду передбачає основне покарання у вигляді 5 років позбавлення волі та додаткове покарання у вигляді позбавлення права керувати транспортними засобами на 5 років.

Також не забувайте підписуватись на наш Telegram-канал "Головні новини Києва - 44.ua", щоб бути в курсі всіх подій та нічого не пропустити.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Київ #аварія #ДТП #поліція
0,0
Оцініть першим
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Оголошення
live comments feed...