• Головна
  • Кур'єр "Глово" справив нужду в під'їзді київського ЖК, - ВІДЕО
14:02, 11 вересня

Кур'єр "Глово" справив нужду в під'їзді київського ЖК, - ВІДЕО

Кур'єр "Глово" справив нужду в під'їзді київського ЖК, - ВІДЕО

У Києві стався неприємний інцидент за участю кур'єра служби доставки "Глово". Мешканці ЖК "Лебединий" у Дарницькому районі повідомили OBOZ.UA про те, що працівник компанії справив малу нужду в їхньому під'їзді.

За словами жителів, кур'єр зробив це після того, як доставив та передав замовлення клієнту. Інцидент зафіксувала камера спостереження, встановлена в будинку. Неприпустимі дії кур'єра відбулися на сходах біля аварійного виходу.

Мешканці ЖК "Лебединий" поскаржилися на поведінку співробітника до компанії "Глово". Однак реакція служби доставки розчарувала клієнтів - представники "Глово" лише вибачилися за інцидент, не вживши жодних додаткових заходів.

"В Києві кур'єр "Глово" привіз замовлення, віддав. А потім насцяв на сходах, де аварійний вихід. Ми побачили по камерах. Підтримка перепросила. І на цьому все", – прокоментували ситуацію мешканці житлового комплексу.

Цей випадок викликав обурення серед жителів ЖК та ставить питання щодо контролю за поведінкою працівників служб доставки та відповідальності компаній за дії своїх співробітників.

Хочете дізнаватись ще більше новин? Тоді хутчіш долучайтесь до нашого Telegram-каналу "Головні новини Києва - 44.ua".

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Київ #Глово #новини #відео
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...