• Головна
  • У Києві троє невідомих напали та побили священника-військовослужбовця Климента, – ФОТО
10:32, 11 вересня

У Києві троє невідомих напали та побили священника-військовослужбовця Климента, – ФОТО

У Києві троє невідомих напали та побили священника-військовослужбовця Климента, – ФОТО

Троє невідомих у Києві біля Михайлівського собору скоїли напад на представника церкви, який також є військовослужбовцем ЗСУ. Поліція вже встановляє всі обставини події.

Про це повідомила пресслужба Нацполіції України.

Не забувайте підписуватись та читайте новини в нашому Telegram-каналі "Головні новини Києва – 44.ua".

Правоохоронці розповіли, що сьогодні під час моніторингу соціальних мереж вони виявили інформацію про напад. Зазначається, що в одному з Telegram-каналів було зазначено, що троє невідомих біля Михайлівського собору скоїли напад на представника церкви, який також є військовослужбовцем ЗСУ.

Вказана подія зареєстрована, триває перевірка. На місце виїхала слідчо-оперативна група, яка спілкується з потерпілим та зʼясовує усі обставини. Додаткову інформацію надамо згодом, — розповіли в поліції.

За словами журналіста Андрія Цаплієнко, постраждалий священнослужитель – це митрополит Кримський та Сімферопольський Православної церкви України Климент (в миру Павло Кущ). Священник також є військовослужбовцем Збройних сил України.

За словами священника, він приїхав до Києва на запрошення “Кримської Платформи”. Близько 23:00 він йшов у напрямку Михайлівського монастиря, де в нього є келія. Троє людей біля монастиря зупинили його і почали бити. Він стверджує, що для того, щоб священник зупинився, хтось з трьох сказав: “Владико, благословіть!”. Тому, як вважає Климент, напад був спланований.

❗️ФОТО 18+❗️

Також ми писали раніше про те, що у Київській області за результатами службового розслідування звільнили поліціянтку, яка образила ветерана. Вона назвала його "конченим інвалідом" після зауваження щодо порушення правил паркування.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Новини Києва #новини #всі новини #напад #поліція #правоохоронці #священник #бійка
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...