• Головна
  • Бив та ґвалтував свою дружину у підвалі, і погрожував поліції гранатою: на Київщині судитимуть лиходія
14:05, 10 вересня

Бив та ґвалтував свою дружину у підвалі, і погрожував поліції гранатою: на Київщині судитимуть лиходія

Бив та ґвалтував свою дружину у підвалі, і погрожував поліції гранатою: на Київщині судитимуть лиходія

Прокуратура Київської області направила до суду обвинувальний акт щодо чоловіка, який обвинувачується у тривалому психологічному та фізичному насильстві над своєю дружиною.

Справу було передано під керівництвом ювенальних прокурорів, а обвинувачення висунуто за кількома статтями Кримінального кодексу України, серед яких насильницькі дії, незаконне позбавлення волі та погрози.

За результатами розслідування встановлено, що протягом трьох років чоловік регулярно вчиняв жорстокі дії щодо своєї дружини, включно з фізичними побоями. В одному з випадків він незаконно позбавив її волі, зачинивши в підвалі, де завдав їй множинних ударів і примусив до сексуальних дій всупереч її волі.

Після того, як потерпілій вдалося вирватися з підвального приміщення, вона звернулася по допомогу до сторонніх людей і викликала поліцію. Під час затримання обвинувачений погрожував працівникам поліції ручною гранатою Ф-1, яку тримав у бойовому положенні. В цей час в будинку знаходилися малолітні діти.

За рішенням суду, чоловіка взяли під варту на час розслідування. Досудове розслідування проводили слідчі ГУ Національної поліції в Київській області.

Хочете дізнаватись ще більше новин? Тоді хутчіш долучайтесь до нашого Telegram-каналу "Головні новини Києва – 44.ua".

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Київщина #прокуратура #суд
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...