• Головна
  • "Хороша погана дівчинка": очікуваний еротичний трилер — на великих екранах України вже взимку 2025 року
Новини компаній
13:00, 10 вересня

"Хороша погана дівчинка": очікуваний еротичний трилер — на великих екранах України вже взимку 2025 року

Новини компаній

Компанія Green Light Films має честь представити українським глядачам фільм-подію 81-го Міжнародного Венеційського кінофестивалю — преміальний еротичний трилер "Хороша погана дівчинка". У головній ролі — голлівудська легенда та володарка "Оскару" — Ніколь Кідман.

За виробництво фільму-події відповідальна найпрогресивніша студія сучасності — А24, яка подарувала нам такі хіти, як: "Ex Machina", "Відьма", "Все завжди і водночас", шоу "Ейфорія", "Повстання Штатів" та багато інших.

Владна керівниця міжнародної (наприклад) корпорації (Ніколь Кідман) закручує роман зі своїм стажером (Харріс Дікенсон). Їхні стосунки порушують не тільки корпоративну етику, а й норми суспільної моралі, адже хлопець набагато молодший за давно одружену головну героїню. Але пристрасть бере верх над розуміом. Разом вони досліджують питання сексуальності, влади та домінування в сучасному світі корпоративної культури.

Головною зіркою стрічки є видатна Ніколь Кідман ("Мулен Руж", "Годинник", "Догвіль", "З широко відкритими очима", "Аквамен"). За роль у цьому фільмі акторка отримала одну з найпрестижніших нагород у світі — "Кубок Вольпі". Кідман була визнана кращою акторкою за результатами голосування журі Венеційського кінофестивалю, що завершився 7 вересня. Зірка була змушена покинути церемонію нагородження прямо з червоного хідника, через те, що дізналася про смерть матері. Пізніше акторка випустила спеціальне звернення для преси та фанатів, в якому подякувала за головну нагороду фестивалю та присвятила її матері.

Центральну чоловічу роль зіграв один з найперспективніших акторів свого покоління — Гарріс Дікінсон ("Трикутник смутку", "Залізний кіготь", "Там де раки співають", "Чаклунка"). До зіркового касту також приєдналися Софі Вайд ("Говори до мене") та культовий Антоніо Бандерас ("Маска Зорро", "Відчайдушний", трилогія "Діти шпигунів", "Шкіра, в якій я живу", "Індіана Джонс та реліквія долі").

Режисером провокаційного року виступила нідерландська режисерка, акторка та письменниця Галіна Райс ("Чорна книга", "Операція “Валькірія". "Тіло, тіло, тіло").

Стрічка стане першим фільмом А-класу з маркуванням "тільки для дорослих" на українських екранах за багато років. На цей час, фільм вже визнаний міжнародною пресою та критиками видатним, а експерти пророкують проєкту не тільки успіх у прокаті, а й численні номінації на премії "Оскар" та "Золотий Глобус".

Деякі цитати з рецензій від найпрестижніших видань світу:

"Ніколь Кідман продемонструвала сильну та захоплюючу гру, яка є найсміливішою за останні роки", — ВВС.

"Кідман була в чудовій формі та вагалася від обурення до страху та хиже-хітливої згоди", — Hollywood Reporter.

Оцінити еротичний трилер та гру його головної зірки можна буде лише у кінотеатрах вже взимку 2025 року.

Прокатник в Україні - Green Light Films

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#кіноафіша грудень 2025 #Хороша погана дівчинка кіно
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...