• Головна
  • Де краще народжувати у 2024 році: ТОП-7 пологових будинків Києва
19:30, 9 вересня

Де краще народжувати у 2024 році: ТОП-7 пологових будинків Києва

Де краще народжувати у 2024 році: ТОП-7 пологових будинків Києва

Через повномасштабне вторгнення РФ наші діти не лише гинуть, але й народжуються, всупереч усьому. У таких складних умовах далеко не кожна родина наважується на поповнення, і це зрозуміло. Проте ті, хто вирішує стати батьками, стикаються з важливими питаннями, серед яких ключовим є вибір пологового будинку. Правильне місце для народження дитини – це не лише комфорт для матері, але й гарантія безпеки та професійного догляду за новонародженим.

Незалежно від того, чи це державний, чи приватний пологовий будинок, важливо звернути увагу на умови, кваліфікацію лікарів та наявність сучасного обладнання. Тож, підготували для вас добірку пологових будинків Києва, де ваш малюк з'явиться на світ у безпечних і турботливих умовах, що особливо актуально в наші непрості часи.

І перший пологовий будинок в нашій добірці – "Добробут". Це приватний медичний центр із високим рівнем сервісу та медичних послуг. Тут працює команда досвідчених лікарів, які забезпечують індивідуальний підхід до кожної породіллі. У "Добробуті" можна обрати варіанти пологів, включаючи природні пологи, кесарів розтин та пологи у воді. Клініка пропонує повний медичний супровід під час вагітності та післяпологовий догляд.

Особливості:

  • індивідуальний підхід і можливість вибору методу пологів;
  • окремі палати з усіма зручностями;
  • партнерські пологи;
  • сучасне обладнання та високий рівень комфорту.

Адреса: вулиця Татарська, 2e; вулиця Самійла Кішки, 10/1; вулиця Авiаконструктора Iгоря Сiкорського, 1 та інші.

Пологовий будинок №5 на правому березі Києва відомий високим рівнем медичних послуг і професійною командою акушерів. Він спеціалізується як на стандартних пологах, так і на ускладнених випадках. Тут створено всі умови для комфортного перебування: є можливість вибору окремих палат, партнерських пологів та різних варіантів знеболення, включаючи епідуральну анестезію. Пологовий будинок надає підтримку лактації, післяпологовий догляд і консультації педіатрів.

Особливості:

  • окремі палати зі зручностями;
  • партнерські пологи;
  • сучасне обладнання для моніторингу стану матері та дитини;
  • післяпологова підтримка.

Адреса: проспект Валерія Лобановського, 2.

Національний інститут педіатрії, акушерства та гінекології– це провідна державна установа, яка спеціалізується на вагітності високого ризику та надає медичну допомогу в складних випадках. Тут працює команда фахівців з багаторічним досвідом у сфері акушерства, неонатології та педіатрії. Інститут обладнаний сучасними апаратами для інтенсивної терапії новонароджених і пропонує всебічну підтримку породіллям.

Особливості:

  • лікування складних випадків вагітності;
  • висококваліфіковані лікарі;
  • відділення інтенсивної терапії для новонароджених;
  • сучасні методи діагностики та догляду.

Адреса: вулиця Платона Майбороди, 8.

Київський міський пологовий будинок №1 збудований у 1918 році. Капітальний ремонт зовнішньої частини будівлі та усередині приміщення провели чотири роки тому. Пологовий блок складається з 11 індивідуальних пологових залів, адаптованих до ведення партнерських пологів та оснащених за найсучаснішими медичними вимогами.

Пологові зали оснащені кріслами-трансформерами, фітнес-болами, шведськими стінками, стільцями для проведення вертикальних пологів, карематами. Усі палати облаштовані для спільного перебування матері та новонародженого. 20 палат – підвищеної комфортності, у тому числі 7 палат для сімейного перебування.

Адреса: вулиця Арсенальна, 5.

Наступний пологовий будинок в нашій добірці – пологовий будинок №7. Тут надають якісну допомогу вагітним та породіллям. Крім того, у цьому місці можлива як безкоштовна, так і платна медична допомога, а також індивідуальні палати для післяпологового догляду. Будинок №7 відомий досвідченими лікарями та сучасним підходом до пологів, включаючи застосування різних видів знеболення та підтримку природних пологів.

Особливості:

  • можливість вибору між безкоштовними та платними послугами;
  • підтримка партнерських пологів;
  • післяпологові палати з різним рівнем комфорту;
  • різні варіанти знеболення.

Адреса: вулиця Предславинська, 9.

Пологовий будинок "Лелека" – це приватний пологовий будинок преміум-класу, який пропонує найсучасніші послуги. В "Лелеці" приділяють велику увагу якості медичної допомоги, комфорту мами та новонародженого, а також індивідуальному підходу. Тут доступні різні види пологів, включаючи кесарів розтин і партнерські пологи. Усі палати оснащені сучасними медичними та побутовими засобами для комфортного перебування.

Особливості:

  • окремі VIP-палати;
  • спеціальні програми післяпологового догляду;
  • повний медичний супровід під час вагітності.
  • сучасні методи знеболення та догляду за новонародженими.

Адреса: вулиця Квітки Цісик, 56 (Пуща-Водиця).

І останній пологовий будинок в нашій добірці – це пологовий будинок №2 в Подільському районі столиці. Він збудований у 1991 році, останній ремонт проводився у 2018 році. Медустанова розрахована на 190 ліжок. У ній практикують проведення партнерських пологів, є ліжка-трансформери, стільці для вертикальних пологів, фітнес боли, шведські стінки. Пологові зали обладнані душовою кабінкою, умивальником, туалетом, біде.

Адреса: вулиця Мостицька, 11.

У підсумку хочемо сказати, що, обираючи пологовий будинок, важливо звернути увагу на умови, кваліфікацію медперсоналу та можливість індивідуального підходу. Кожен із цих закладів має свої переваги, що дозволяє знайти найкращий варіант для комфортних і безпечних пологів.

Крім того, ми розповідали раніше про найкращі ветеринарні клініки Києва, яким точно можна довірити свого пухнастика.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Новини Києва #новини #всі новини #пологові будинки #дитина #народження #догляд #лікарі #умови #пологи
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...