• Головна
  • Зірки українського шоубізнесу і кіно потраплять у новорічну пригоду у фільмі "Потяг у 31 грудня"
Новини компаній
09:00, 10 вересня

Зірки українського шоубізнесу і кіно потраплять у новорічну пригоду у фільмі "Потяг у 31 грудня"

Новини компаній
Зірки українського шоубізнесу і кіно потраплять у новорічну пригоду у фільмі "Потяг у 31 грудня", фото-1

У Києві розпочалося фільмування зворушливої новорічної історії "Потяг у 31 грудня". Картина від творців успішної комедійної кінотрилогії “Скажене весілля” вийде в кінотеатральний прокат 1 січня 2025 року.

У новорічній комедії від FILM.UA Group знялися відомі українські актори та найяскравіші зірки українського шоубізнесу. Сімейна комедія “Потяг у 31 грудня” розповідає про любов, дружбу, пригоди українців та дива, які трапляються лише в новорічну ніч.

Зірки українського шоубізнесу і кіно потраплять у новорічну пригоду у фільмі "Потяг у 31 грудня", фото-2

Головні ролі у фільмі виконають Станіслав Боклан, Катерина Кузнецова, Артемій Єгоров, Влад Нікітюк, Лілія Ребрик, Юрій Горбунов, Андрій Ісаєнко, Лілія Цвелікова, Володимир Ніколаєнко та інші. Також на екрані у ролі камео з'являться найвідоміші представники українського шоубізу. Їхні імена поки що тримаються у секреті.

З перших днів війни Укрзалізниця стала символом нашої незламності — ключовим брендом для багатьох українців, якому довіряють. Тож у новій картині потяг постає повноцінним героєм стрічки зі своїми історіями, долями та легендами. За словами творців, цей фільм стане подякою Укрзалізниці, яка від початку повномасштабного вторгнення рятує мільйони життів і повертає людей додому.

Зірки українського шоубізнесу і кіно потраплять у новорічну пригоду у фільмі "Потяг у 31 грудня", фото-3

“Маємо за честь спостерігати, як навколо нашого фільму об'єднуються неймовірні партнери. Ми дуже вдячні за плідну співпрацю Укрзалізниці, а також нашим потужним медіапартнерам, спонсорам та інвесторам. Віримо, що саме завдяки такій синергії незабаром в Україні з'явиться своє традиційне новорічне кіно, що об'єднає родини біля екранів під час новорічних свят“, — коментує співпрацю продюсерка та співавторка проєкту Зоя Сошенко.

Зірки українського шоубізнесу і кіно потраплять у новорічну пригоду у фільмі "Потяг у 31 грудня", фото-4

За сюжетом, провідник поїзда Микола Іванович 31 грудня вирушає у свій останній службовий рейс, після якого має вийти на пенсію. Він планує спокійно провести новорічну ніч, адже традиційно в цей час потяги порожні. Однак цього разу чоловік зустріне свято з пасажирами, які прямують до Львова. Цієї ночі у вагоні зустрінуться наречена-втікачка, подружжя на межі розлучення, гіперактивна вагітна та бухгалтер-інтроверт, з яким важко порозумітися. Історія набирає обертів, коли потяг несподівано зупиняється серед поля, що змушує людей познайомитися ближче. З'ясовується, що в опонентів чимало спільного. Чи зможуть пасажири подолати, здавалося б, непереборні розбіжності та чи дістануться вони зрештою Львова — глядач дізнається вже цієї новорічної ночі.

Зірки українського шоубізнесу і кіно потраплять у новорічну пригоду у фільмі "Потяг у 31 грудня", фото-5

“Наша історія відбувається в нічному експресі сполученням Київ — Львів напередодні Нового року. Мені здається, це саме та пригода, в яку хоча б раз хотів би потрапити кожен. Бо хоч би скільки нам років було, ми всі віримо у казки та дива. Це історія, яку хотілось би переказувати щороку своїм друзям з усмішкою на обличчі», — розповів виконавець головної ролі актор Станіслав Боклан.

Зірки українського шоубізнесу і кіно потраплять у новорічну пригоду у фільмі "Потяг у 31 грудня", фото-6

“Я дуже люблю атмосферні проєкти! І мені пощастило, що тут надзвичайно приємна команда й актори, які самовіддано роблять спільну велику справу. Ми як швейцарський годинник: всі-всі разом, усі поєднані та підтримуємо одне одного!” — поділилася враженнями від знімального процесу акторка Катерина Кузнецова.

Зірки українського шоубізнесу і кіно потраплять у новорічну пригоду у фільмі "Потяг у 31 грудня", фото-7

“На нашу думку, фільм сьогодні має надзвичайно велике значення для країни. Тому що це кіно про нас, про тих людей, які живуть в Україні. І ми — як діти, так і дорослі — всі віримо в те, що на Новий рік відбувається магія. Даруємо надію та впевненість у тому, що в кожного має статися диво. Завдяки цьому кіно ми будемо добрішими, світлішими, трішки дітьми й водночас трішки дорослими. Тому що такі фільми, не побоюся цих слів, зцілюють наші душі… Крім того, у нас надзвичайно зірковий каст — ми зібрали акторів найвищої категорії. Тому сподіваємось, це допоможе нам достукатись до серця кожного українця у новорічні свята”, — ділиться продюсер стрічки Юрій Горбунов.

Жанр: зворушлива новорічна комедія

Хронометраж: 90 хв.

Виробник: Прототип Продакшн, FILM.UA Group

Дистрибутор на території України: FILM.UA Дистрибуція та Green Light Films

Реалізація спонсорства та партнерства: агенція інтегрованих рішень Brandly

Продюсери: Зоя Сошенко, Юрій Горбунов

Виконавча продюсерка: Катерина Швець

Супервізорка: Ірина Костюк

Режисер: Олег Борщевський

Оператор-постановник: Юрій Король

Автори сценарію: Микола Куцик, Ярослав Стень, Богдан Гациляк, Кирило Тимченко

Актори: Станіслав Боклан, Катерина Кузнецова, Артемій Єгоров, Влад Нікітюк, Лілія Ребрик, Юрій Горбунов, Андрій Ісаєнко, Лілія Цвелікова, Володимир Ніколаєнко, Дмитро Павко, Анастасія Іванюк, Аліна Коваленко, Анна Кузіна 

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#афіша Київ #кіноафіша грудень #Потяг у 31 грудня
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...