• Головна
  • На Київщині сталася ДТП: водій Volkswagen виїхав на зустрічну смугу, - ФОТО
15:15, 9 вересня

На Київщині сталася ДТП: водій Volkswagen виїхав на зустрічну смугу, - ФОТО

На Київщині сталася ДТП: водій Volkswagen виїхав на зустрічну смугу, - ФОТО

У селі Віта Поштова Київської області сталася дорожньо-транспортна пригода за участю двох автомобілів. Інцидент трапився на вулиці Звенигородська.

Про це повідомляє поліція Київщини.

За попередніми даними поліції, 20-річний водій автомобіля Volkswagen не впорався з керуванням та виїхав на зустрічну смугу руху. Внаслідок цього сталося зіткнення з автомобілем Toyota під керуванням 34-річного водія.

У результаті аварії водій Volkswagen отримав тілесні ушкодження та був госпіталізований до лікарні. Інформація про стан здоров'я водія Toyota наразі не повідомляється.

ДТП, Фото: поліція Київщини

ДТП, Фото: поліція Київщини

Правоохоронці Київщини розпочали досудове розслідування за частиною 1 статті 286 Кримінального кодексу України (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами).

Поліція закликає водіїв бути особливо уважними на дорогах, дотримуватися правил дорожнього руху та швидкісного режиму, особливо в населених пунктах.

Ми маємо Telegram-канал "Головні новини Києва - 44.ua" - джерело важливих, актуальних та перевірених новин Києва, столичного регіону та України. Долучайтесь.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#ДТП #Київщина #поліція
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...