• Головна
  • У Києві триває підготовка до відновлення руху на синій гілці метро
13:31, 6 вересня

У Києві триває підготовка до відновлення руху на синій гілці метро

У Києві триває підготовка до відновлення руху на синій гілці метро

КП "Київський метрополітен" повідомляє про активні пусконалагоджувальні роботи на ділянці між станціями "Либідська" та "Деміївська". Наразі проводиться тестова обкатка поїздів та комплексна перевірка всіх систем безпеки руху.

Фахівці метрополітену здійснюють ретельну перевірку систем сигналізації, зв'язку та електропостачання. Особлива увага приділяється тестуванню системи автоматичного регулювання швидкості руху поїздів.

Під час обкатки спеціалісти контролюють стан колійного полотна, перевіряючи його ширину, просадку та кут нахилу. Паралельно ведеться цілодобовий моніторинг стану конструкції тунелю.

Тестування нової ділянки відбувається на різних швидкостях - від 25 км/год з поступовим збільшенням до встановленої норми.

Перший пробний поїзд з вагоном-колієвимірювачем було запущено в ніч з 30 на 31 серпня після попередньої перевірки габаритів тунелю.

Роботи проводяться у посиленому режимі з метою якнайшвидшого відновлення руху на всій "синій" лінії від "Героїв Дніпра" до "Теремків".

Досі не підписані на наш Telegram-канал "Головні новини Києва - 44.ua"? Скоріше долучайтесь, щоб завжди бути в курсі всіх подій та нічого не пропустити.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Київ #новини #метро
0,0
Оцініть першим
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Оголошення
live comments feed...