• Головна
  • У Києві затримано 29-річного наркодилера, - ФОТО
14:02, 3 вересня

У Києві затримано 29-річного наркодилера, - ФОТО

У Києві затримано 29-річного наркодилера, - ФОТО

Столичні правоохоронці затримали 29-річного киянина за підозрою у збуті наркотичних речовин. Чоловік організував систему продажу кокаїну через соціальні мережі, здійснюючи передачу товару під час особистих зустрічей з клієнтами.

Підозрюваного затримали відповідно до статті 208 Кримінального процесуального кодексу України безпосередньо під час спроби збуту чергової дози наркотику. Під час обшуку за місцем проживання зловмисника було виявлено та вилучено розфасований кокаїн та гроші, отримані злочинним шляхом.

Слідчі повідомили затриманому про підозру у вчиненні злочину, передбаченого частиною 2 статті 307 Кримінального кодексу України (збут психотропних речовин або їх аналогів). На час проведення слідства підозрюваного взято під варту.

У разі доведення вини, наркодилеру загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк до десяти років з конфіскацією майна.

Поліція продовжує розслідування для виявлення можливих спільників та каналів постачання наркотиків.

Раніше ми писали, що обікрав авто, але не встиг продати майно водія: у Києві затримали зловмисника, – ФОТО.

Також не забувайте підписуватись на наш Telegram-канал "Головні новини Києва - 44.ua", щоб бути в курсі всіх подій та нічого не пропустити.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Київ #новини #поліція
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...