• Головна
  • У Києві рятувальники визволили підлітка, який застряг в ліфті
11:49, 1 вересня

У Києві рятувальники визволили підлітка, який застряг в ліфті

У Києві рятувальники визволили підлітка, який застряг в ліфті

У Києві стався інцидент, який нагадує про необхідність обережності при користуванні ліфтами в умовах нестабільного електропостачання. На вулиці Олександра Архипенка в Оболонському районі столиці неповнолітній хлопець застряг у ліфті багатоповерхового будинку.

Про це повідомляє КАРС.

Мати підлітка звернулася до оперативного чергового КАРС "Київська служба порятунку" з повідомленням про те, що її син опинився у "пастці" ліфтової кабіни на третьому поверсі.

На місце події оперативно прибули рятувальники другого аварійно-рятувального взводу (АРВ) комунальної аварійно-рятувальної служби (КАРС). За допомогою спеціальних інструментів вони швидко визволили хлопця з ліфта. У рятувальній операції брали участь 3 рятувальники та одна одиниця техніки КАРС.

Фото: КАРС

Фото: КАРС

У зв'язку з цим випадком КАРС "Київська служба порятунку" закликає мешканців міста враховувати поточну ситуацію з електропостачанням. Громадянам рекомендують звертати увагу на повідомлення про екстрені відключення електроенергії та, по можливості, уникати користування ліфтами протягом цього складного періоду.

Досі не підписані на наш Telegram-канал "Головні новини Києва - 44.ua"? Скоріше долучайтесь, щоб завжди бути в курсі всіх подій та нічого не пропустити.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Київ #рятувальники #допомога #ліфт
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...