• Головна
  • Чим здивує киян погода у вересні: прогноз на перший місяць осені
20:00, 31 серпня

Чим здивує киян погода у вересні: прогноз на перший місяць осені

Чим здивує киян погода у вересні: прогноз на перший місяць осені

Синоптики оприлюднили прогноз погоди для Києва на вересень 2024 року, і він обіцяє бути теплішим за норму та майже без опадів.

Перший місяць осені порадує киян та гостей міста комфортною погодою, яка нагадуватиме продовження літа.

Початок місяця зустріне столицю справжньою спекою. 1 вересня очікується температура до +31°C. Протягом першого тижня температура поступово знизиться до +28°C, але залишиться сонячно та без опадів.

Друга декада вересня принесе "золоту осінь" з комфортною температурою від +22°C до +28°C. 12 вересня можливі перші осінні дощі, які освіжать місто після тривалого сухого періоду.

Середина місяця характеризуватиметься більшою хмарністю та поступовим зниженням температури. Денна температура триматиметься близько +22°C, +23°C, а ночі стануть прохолоднішими. Дощі очікуються 20 та 21 вересня.

Кінець вересня буде теплим, з нічними температурами не нижче +8°C. Найтеплішим днем прогнозується 25 вересня з температурою до +21°C. Завершиться місяць прохолоднішою погодою та дощами 28-29 вересня, коли температура знизиться до +14°C, +15°C.

Загалом, кількість опадів у вересні не перевищить норму, очікується від 37 до 76 мм за місяць. Така погода сприятиме комфортному початку осіннього сезону та дозволить киянам насолодитися останніми теплими днями перед настанням прохолодної пори року.

Досі не підписані на наш Telegram-канал "Головні новини Києва - 44.ua"? Скоріше долучайтесь, щоб завжди бути в курсі всіх подій та нічого не пропустити.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#погода #Київ #Київщина
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...