• Головна
  • У Києві сталася ДТП, в якій постраждала 17-річна дівчина, - ФОТО, ВІДЕО
13:10, 30 серпня

У Києві сталася ДТП, в якій постраждала 17-річна дівчина, - ФОТО, ВІДЕО

У Києві сталася ДТП, в якій постраждала 17-річна дівчина, - ФОТО, ВІДЕО

Київська міська прокуратура передала до суду обвинувальний акт стосовно 25-річного водія BMW, якого звинувачують у порушенні правил дорожнього руху в стані сп'яніння, що призвело до травмування 17-річної дівчини.

Інцидент стався 4 травня 2024 року близько 23:00 на вулиці Велика Васильківська. За даними слідства, водій рухався в зустрічному напрямку вулицею з одностороннім рухом. На швидкості він зачепив припаркований Volkswagen, після чого зіткнувся з Ford, в якому перебувало четверо людей.

Внаслідок аварії 17-річна пасажирка Ford отримала травму середнього ступеня тяжкості - закриту травму лівого передпліччя.

Під час досудового розслідування водій BMW визнав свою провину та відшкодував збитки родині постраждалої.

Обвинуваченому загрожує до 3 років позбавлення волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до 5 років за статтею 286-1 ч.1 Кримінального кодексу України.

Справу передано до суду для розгляду по суті. Остаточне рішення щодо міри покарання буде прийнято судом з урахуванням усіх обставин справи.

Досі не підписані на наш Telegram-канал "Головні новини Києва – 44.ua"? Скоріше долучайтесь, щоб завжди бути в курсі всіх подій та нічого не пропустити.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Київ #новини. ДТП #прокуратура
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...