• Головна
  • Це не повернення Тартака, але особливий концерт!
Новини компаній
11:00, 30 серпня

Це не повернення Тартака, але особливий концерт!

Новини компаній
Це не повернення Тартака, але особливий концерт!, фото-1

Особливий виступ відбудеться в Києві на терасі ТРЦ "Gulliver" 12 вересня. Початок о 19:00.

З травня 2022 року Олександр Положинський перебуває в лавах ЗСУ, але зараз служить у Києві на військовому радіо Армія ФМ, тож, з дозволу керівництва, у вільний від виконання службових обовʼязків час, інколи виступає з концертами. Кошти з виступів Олександр витрачає на підтримку ЗСУ. До того ж концерти сприяють, користуючись військовою термінологією, морально-психологічному забезпеченню - і цивільних, і військових, які приходять на концерт.

В червні цього року третьому альбому гурту “Тартак” виповнилося 20 років, тож Олександр запропонував колишньому гітаристу і співавтору пісень цього альбому відзначити цю подію спільним концертом. Муха Мухич погодився, тому з'явилась ексклюзивна нагода послухати наживо всі 15 пісень з ”Музичного Листа Щастя”, серед яких “Стільникове Кохання” (напишу смс), “Я Не Хочу” (бути героєм), “Нашеліто” (сонце пече, річка тече), “Хулігани” (мама любить тата, тато любить маму) та інші улюблені, а для когось і культові пісні.

Також колишні колеги по Тартаку планують заграти кілька хітів з перших двох альбомів, які теж колись творили разом. Тож, як ви вже зрозуміли, на глядачів чекає особлива подія, якої більше такої може й не бути! Хіба, як кажуть артисти, потім дуже проситимете повторити.

Посилання на квитки: https://kontramarka.ua/uk/tartak-20-rokiv-albomu-muzicnij-list-sasta-oleksandr-polozinskij-ta-muha-muhic-96282.html

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#афіша Київ #Тартак #тераса Гулівер
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...