• Головна
  • Пригоди Панди в Африці: анімаційна комедія для всієї родини - в кінотеатрах України з 29 серпня
Новини компаній
17:00, 29 серпня

Пригоди Панди в Африці: анімаційна комедія для всієї родини - в кінотеатрах України з 29 серпня

Новини компаній

Компанія ADASTRA CINEMA представляє нову сімейну анімаційну стрічку - “Пригоди Панди в Африці”. Захоплива та яскрава історія про дружбу та добро розгортається у екзотичних джунглях Африки. Стрічка не має вікових обмежень, тож чудово підійде для спільного родинного походу в кінотеатр з 29 серпня.

Пригоди Панди в Африці: анімаційна комедія для всієї родини - в кінотеатрах України з 29 серпня , фото-1

Анімація створена у копродукції Естонії, Данії, Нідерландів, Франції та Німеччини. Режисерами стрічки виступили німець Річард Клаус (“Маленький вампір”, “Аінбо. Дух Амазонки”) та естонець Карстен Кіллеріч (“Альберт”,“Бридке каченя та я”, “Сіпсик - лялька-друг”). Це вже друга спільна режисерська робота Клауса та Кіллеріча після анімації “Маленький вампір”. Виконавчим продюсером анімації стала компанія CMG.

Панг – маленький, але сміливий панда, вирушає до Африки. Його місія - врятувати свою найкращу подружку – дракона Джелонг, яка потрапила в полон до Короля Лева. На нього очікує захоплива подорож у незнайомий світ гір, пустель та джунглів. В цій пригоді він познайомиться з новими друзями, і ще раз доведе, що сміливим розмір не перешкода!

Стрічка є алюзією до культового “Короля Лева” студії Disney, проте переосмислює його, піднімаючи важливі теми дружби, вірності та прийняття, а також підтверджує те, що справжні герої - не обов’язково кремезні та міцні. Адже інколи найменші з нас володіють мудрістю та щирістю, здатною здолати всі перешкоди.

Новий герой - панда Панг - швидко стане улюбленцем дітей, адже саме такі персонажі - милі, трошки незграбні, проте добрі та чесні - зрозумілі й близькі кожному.

Анімація не тільки показує красу Африки, а й відкриває світ східної культури для маленьких глядачів. Дракони у стрічці не дихають вогнем і не є агресивними, як це змальовано у європейському фольклорі. Вони є уособленням сили та гармонії.

Пригоди Панга - це захоплива подорож зі Сходу у яскраву та різноманітну Африку з її пустелями та оазами, а також у світ справжньої дружби та сміливості.

Сімейна анімаційна комедія “Пригоди Панди в Африці” виходить на українські екрани вже 29 серпня 2024 року.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#кіно афіна #пригоди Панди в Африці
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...