• Головна
  • На Осокорках у Києві відкриють нову амбулаторію сімейної медицини, – ФОТО
13:39, 29 серпня

На Осокорках у Києві відкриють нову амбулаторію сімейної медицини, – ФОТО

На Осокорках у Києві відкриють нову амбулаторію сімейної медицини, – ФОТО

У Києві на завершальному етапі підготовчі заходи до відкриття нової амбулаторії сімейної медицини на вулиці Бориса Гмирі, 8.

Як розповіли у Дарницькій райдержадміністрації, питання добудови закладу гостро постало після руйнування окупантами у березні 2022 року амбулаторії на вулиці Мишуги.

Ми маємо Telegram-канал "Головні новини Києва – 44.ua" – джерело важливих, актуальних та перевірених новин Києва, столичного регіону та України. Долучайтесь.

На Осокорках невдовзі відкриють сімейну амбулаторіюНа Осокорках невдовзі відкриють сімейну амбулаторію

Наразі на місці нової лікарні тривають роботи з благоустрою території, комплектації меблями та комплексного клінінгу, а також готуються документи щодо введення його в експлуатацію.

Планово цей медичний заклад зможе забезпечити обслуговування понад 50 тисяч осіб, а загальна кількість відвідувачів на одну зміну складатиме понад півтисячі пацієнтів, – поінформували в РДА.

Тут є велике укриття, сучасні системи кондиціювання та енергоощадність, а також забезпечена фізична доступність для маломобільних груп населення.

Нагадаємо, ми розповідали також, що у Києві розпочали будівництво двох нових пожежних депо. Вони з’являться у двох районах столиці. Роботи фінансуються за рахунок міського бюджету.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Новини Києва #новини #всі новини #відкриття #Осокорки #амбулаторія #лікування #медицина
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...